Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
85
Ech, witam, nie chce wnikac co sie stało iż straciłem 14kg w 3 miesiace lecz tak sie stało i teraz gdy już moge trenować chciałbym powrocic do dawnej wagi...(80kg) lecz mam problem bo wypoadłem "z obiegu" w treningach itd.
Do siłowni mam dostep nieograniczony, suplementy: kreatyna, gainer MCT 6kg, odzywka BULK 2kg, dieta: 6x dziennie (ciemne pieczywko, jajka, przetwory mleczne, ryby, ryż, mięso kurczaka/indyka itp.) Moja przemiana materii jest dobra, tluszcz nie osadza mi sie zabardzo na brzuchu i raczej wszystko spalam co wchłone...
Czy moglby ktos rozlozyc mi plan na mase (treningi + suplementacja, jak gdzie kiedy itd.) bym jak najwiecej przytył do początku lipca (rzezba narazie mnie nie obchodzi, bo przy wadze 66kg to masa bardzo potrzebna...)...tak jak mowie siłownia dostep nieograniczony (profesjonalna z calym osprzetem)
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
85
Staż - 2,5 roku było przed chorobą (owszem trafiłeś...3 miechy i poooszło...66kg zamiast 80...) teraz dopiero zaczynam prawie od 0...
Wiek - 21 prawie
Wzrost - 178cm
Szacuny
33
Napisanych postów
2065
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16342
wiesz co jestem w podobnej sytuacji tylko ja schudłem z 74 do 60, a po wyzdrowieniu upasłem się do 85 ale to sam fat i teraz ostro się redukuje narazie zszedłem do 78 kg jeszcze z 10-12kg i będę wtedy zaczynał z masą mięśniową, bo w tej chwili wyglądam jak kupa gówna
a Tobie polecam na początek przez 3-4 tygodnie trening obwodowy a następnie, split dzielony z każdą grupą trenowaną raz w tygodniu. Na początek będzie chyba najlepsze standardowe połączenie grup np:
Poniedziałek
klatka (10-12s)+tric(8s)
Środa
plecy(12-14s)+bic(8s)
Piątek
nogi(uda10s+łydki4s)+barki(9s)
i dodatkowo brzuch 1-2 razy w tygodniu (2ćw po 3-4 s)
pozdrawiam i życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia
pamiętaj o dobrej diecie to podstawa
"pozdrawiam wszystkich sympatyków hibernacji"
endo klub
kiedyś kulturystą trzeba było się urodzić teraz jest megabol