...
Napisał(a)
Witam.Mieszkam za granica i uzywam produktow zazwyczaj firmy USN.Wybieram sie do Polski i chcialbym sprobowac supli dostepnych w Polsce.W zwiazku z tym prosze o opinie o suplementach.WIEKSZOSC CHLOPAKOW NA FORUM PISZE O SMAKU I JAK SIE ROZPUSZCZA A MNIE CHODZI JAK DZIALAJA BO TO WEDLUG MNIE JEST NAJWAZNIEJSZE.Jakiepolecacie:weglowodany,bialko,kreatyna,aminokwasy,hmb,jakis dopalacz(oprocz no xplode bo wiem ze jest za*****ty).DZIEKUJE
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A co mają napisać? Ile im poszło siły po węglowodanach czy białku? Białko, gainer, carbo - to tylko dodatek do diety. Jakiej opinii oczekujesz od tych produktów?
...
Napisał(a)
wystarczy wejsc w pierwszy lepszy sklep internetowy i popatrzec na game dostepna w polsce.
ja korzystam z olimpa, activlaba, kaizena, dymatize, vitamin shopa, trecka. i pojedynczysch produktow z calej gamy dostepnych suplementow.
ja korzystam z olimpa, activlaba, kaizena, dymatize, vitamin shopa, trecka. i pojedynczysch produktow z calej gamy dostepnych suplementow.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
do kolegi frodsen nie chodzilo mi konkretnie o sile tylko dzialanie bo np kreatyna lub bcaa z niektorych firm jest do dupy.chodzilo mi bardziej o firme ktora polecacie.dzieki za odpowiedz
Polecane artykuły