...
Specjalista
Szacuny
62
Napisanych postów
7560
Wiek
41 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
84697
jajco się samo zetnie w kaszy, nie gotuj razem bo ci wyjdzie jajecznic ca kaszą ;)
...
Ekspert
Szacuny
471
Napisanych postów
13028
Wiek
33 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
79809
Surowe jajko z wheyem... om nom nom
...
Ekspert
Szacuny
243
Napisanych postów
23792
Wiek
39 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
81252
ta i sztywne takie... kurde, moze tez sobie ten walek kupie, bo u mnie na silce nie ma miejsca by sie rolowac...
...
Specjalista
Szacuny
62
Napisanych postów
7560
Wiek
41 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
84697
ja surowizny nie tykam ...
...
Ekspert
Szacuny
11148
Napisanych postów
51559
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja nie wiem czy nie wroce do tatarka- jak zaczelam sie starac to go odstawialam bo nie mam niestety odpornosci na toxo:/
...
Ekspert
Szacuny
11148
Napisanych postów
51559
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
w dupie mam te ciaze juz chyba
...
Ekspert
Szacuny
243
Napisanych postów
23792
Wiek
39 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
81252
pRERIA, CAŁOŚC CI SIE POLACZY Z TA KASZA... garnek tez ma swoja temp i kasza tez, wiec jak wbijasz jaja od razu po zdjeciu z ognia, to temperatura jest jeszcze konkretna.
...
Znawca
Szacuny
39
Napisanych postów
3267
Wiek
48 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
134398
Ja tez chwile gotuję po dodaniu jaja. Wiadomo, ze się ścina, ale po pierwsze mieszam, a po drugie nawet jakbym nie mieszała to blenduję :)