Szacuny
3
Napisanych postów
1346
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
11109
1. DYMEK
2.
3.
4.
5.
6.Cuber
:)
jootro wywolam fotki i wrzooce na swoja stronke fakt zarwanie dachu bylo dosyc ciekawe LOL . ja tam na waroonki techniczne nienazekalem :) fotki porobilem a fakt ze zimno bylo i zawodnicy nawet herbaty cieplej nie dostali pomine.
a co identyfikatora to mozna bylo i wejsc na plac przy odrobinie "szczescia" aczkolwiek na poczatku ochraniacz chcial sie ze mna szarpac LOL - hehe - niewyszarpal za wiele za to poozniej byl szczegoolnie mily LOL DUPEK Z NIEGO I TYLE
pozdroovka Puff
Moderator dzialu UDERZANE Forum www.sfd.pl
Szacuny
0
Napisanych postów
140
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6963
hexthor napisał;Kuraś jest w dobrej formie i chyba już w lepszej nie będzie, jest bardzo silny ale brakuje mu nieco szybkości..takie opinnie cenie najbardziej:( v-mistrzostwo polski,wygrane 3 imprezy dla TVN,3miej w finale pucharu polski,a ktoś tu coś twierdz..ale jest to Twoje zdanie,które nie cenie..zapewniam Cię,że będe..
Szacuny
0
Napisanych postów
140
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6963
Zyio tym postem zabawiał się kiedyś mój dobry kolega-chcialem to odkręcic,lecz jak zaczołem czytać na swoj temat tyle idiotyzmów-przeraziałem się i co najbardziej zabawne,że nikt z osób wypowiadających się na mój temat nie znał mnie-nawed nie mieszkal w Lubinie..jak sam czytałeś wrózyli mi już rok temu koniec kariery i takie tam brednie..ten post daje do myślenia..jacy ludzie są beznadziejni w swych postępowaniach..
Szacuny
6
Napisanych postów
601
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7504
Stronczek
a ten post o Anavarze to tez byla zabawa ktoregos kumpla ?
hmm
i jeszcze jedno pytanie sprawdzajace :P
(strasznie nieufny jestem)
wczoraj w sosnowcu
polazles po cos do tego sklepu rtv po co ?
i wychodzac po drodze miedzy automatami czy pralkami
ktos zapytal cie o zdjecie (nawiasem mowiac g... z tego wyszlo
bo nie udalo mi sie zaciagnac Cie do namiotu PREMIER'a
a zapomnialem swojego aparatu)
no wiec opisz jak wygladal gosc ktory cie zaczepil
wzrost i kolor kurtki styknie :P
"Zmartwienie rodzi się z czasu, który upływa, a nie wydaje owocu."