...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Lepiej ten kupić ponieważ jest bardzo solidnie wykonany i bardzo pożyteczny poprzez dodatkowe miejsce na proch i kapsułki. Mi to bardzo służy bo np. nie muszę mieszać razem po treningu gainera o smku wanilii razem z cretine xplode o smaku grejpfruta. Gorąco go polecam ; )
Jak jest trudno, to znaczy że idzie w dobrą stronę....
NO PAIN NO GAIN !!!!
...
Napisał(a)
nie wiem rowniez czy to sugesti (chos nie sadze)
ale proszki rozpuszczaja sie szybciej niz w zwyklych shakerach
doskonale wykonanie (mam wersje bez dokretek)
ale proszki rozpuszczaja sie szybciej niz w zwyklych shakerach
doskonale wykonanie (mam wersje bez dokretek)
...
Napisał(a)
xStasiumieszać razem po treningu gainera o smku wanilii razem z cretine xplode o smaku grejpfruta. Gorąco go polecam ; )
ja lubie ektremalne polaczenia - wiec mi podoba sie ten miks

...
Napisał(a)
Nie no ja prawie to zwróciłem, musiałem na raz wypić obrzydliwe jak nie wiem co ;D
Jak jest trudno, to znaczy że idzie w dobrą stronę....
NO PAIN NO GAIN !!!!
...
Napisał(a)
mam juz go okolo 2 lat troche jest juz sciorany przez mycie w zmywarce i grzanie w mikrofali ale nie przecieka mimo kilku upadkow na ziemie z nie wielkiej wysokosci, dodatkowe zakreki sa spoko i przydaja mi sie jak wiem ze bede poza domem caly dzien to mam 3 podzeilone porcje bialka w jednym sheykerze, chyba ze korzystasz tylko raz dziennie z pojemnika to nie ma sensu wydawac tyle kasy bo do tanich nie nalezy.
Zmieniony przez - luzakkkk w dniu 2013-12-02 01:21:56
Zmieniony przez - luzakkkk w dniu 2013-12-02 01:21:56
Poprzedni temat
Konkurs / Promocje na Święta
Następny temat
MCT w dni depletion na CKD - jak brać ?
Polecane artykuły