TRENER FRANCUZOW PRZED MISTROSTWAMI ZABRONIL IM ZBLIZAC SIE DO ZON A JA TYDZIEN TEMU SLYSZALEM ZE NAUKOWCY UDOWODNILI POZYTYWNY WPLYW IGRASZEK NA KONDYCJE (FIZYCZNA CZY PSYCHICZNA?) PRZED ZAWODAMI.
...
Napisał(a)
H.....CO TU DUZO.WYPOWIADAC SIE FORUMOWICZE TYLKO SMIALO!!!:p
TRENER FRANCUZOW PRZED MISTROSTWAMI ZABRONIL IM ZBLIZAC SIE DO ZON A JA TYDZIEN TEMU SLYSZALEM ZE NAUKOWCY UDOWODNILI POZYTYWNY WPLYW IGRASZEK NA KONDYCJE (FIZYCZNA CZY PSYCHICZNA?) PRZED ZAWODAMI.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
TMEAT Z PRZYMRUZENIEM OKA ALE POTRAKTUJCIE GO POWAZNIE CHOC I TAK PEWNIE NIEZLE CHICHY TU BEDA...POZDRO 4 ALL 

...
Napisał(a)
Ja słyszałem ,że to sprawa indywidualna ,jedni się lepiej czuja na zwodach gdy wcześniej pobaraszukją
a innych to dekoncentruje i osłabia.POdobno jednym z najsłynniejszych zwolenników tej moetody był Arnold Shwarceneger.

Życie zaczyna się po piędziesiątce...w bicepsie
...
Napisał(a)
ja mysle ze to dobrze jest zrobic dobrze np szachistom
ale boksera przed pojedynkiem to bym zostawil nabuzowanego
prosty przyklad z zycia: 45% kobiet narzeka ze facet po orgazmie bardzo szybko zasypia...jednym slowem jest gosc zrelaksowany wiec obraca sie na bok i smacznie chrapie i wali go to ze jest kiepskim kochankiem...

...
Napisał(a)
Dokładnie ,przy ich czasie na zastanowienie zdążą odespać swoje

Życie zaczyna się po piędziesiątce...w bicepsie
...
Napisał(a)
Z tym zasypianiem to jest tak ze w trakcie orgazmu u u faceta wydziela sie hormon(nie pamietam niestety jaki), ktory odpowiada ze facet po stosunku spi jak dziecko.Jego sen nie jest bynajmniej spowodowany lenistwem albo znudeniem partnerką...

...
Napisał(a)
popieram kejt..jak by sie dobrze postarac to kazdy miesien mozna wycwiczyc...nawet te ktorych nie mamy szans wycwiczyc na silce...

...
Napisał(a)
tak apropo owych miesnii..bo nie wiem czy wiecie panowie ale w naszym przyrodzeniu znajduja sie az!!!(sic) dwa miesnie!!!
tak,tak to najprawdziwsza prawda...wiec jesli chcecie byc naprawde 100% sportowcami...do cwiczen!!!!

tak,tak to najprawdziwsza prawda...wiec jesli chcecie byc naprawde 100% sportowcami...do cwiczen!!!!

Polecane artykuły