...
Napisał(a)
SCIFIT (Fitness Authority) Kre Alkalyn 120 kaps./1500mg czy ktos juz bral ta forme kreatyny. Jestem ciekawe waszych opini, jakie efekty. Wam to dalo. Dzis na silowni pan, ktory prowadzi moja suplementacje wlasnie to mi zaproponowal na kolejny cykl i chyba to kupie zamiast TCM. Co wy o tym sadzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
troche smieszne te wywody na 2 strony o wiekszej zawartości w kaps, i robienie z ludzi głupków ze nie umieja interpretowac dobrze etykiety ,cytowanie Słodka a na koncu sie okazuje ...
członek.mafia.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Ten produkt teraz oferujemy taniej! prosto od Fitness Authority ominelismy posrednika jakim jest Sci-Fit i bierzemy prosto od producenta zdecydowanie dobry wybor!
www.krealkalyn.pl
www.krealkalyn.pl
OFICJALNY DYSTRYBUTOR ODŻYWEK I SUPLEMENTÓW FA
Universal,MuscleTech,PVL,EFX,Premium,Sports One,Vitargo
Info: PM lub GG 2991831,e-mail: [email protected]
...
Napisał(a)
no o tym tez mi moj sprzedawca wspomnial i zaoferowal mi to za 89zl. Tylko chcialbym sie jeszcze zapytac o opinie o tym produkcie. Jakie sa efekty?
...
Napisał(a)
jem z obecnie z Ultimate'a
jest dobrze
możesz brać od FA
też będzie git
jest dobrze
możesz brać od FA
też będzie git
...
Napisał(a)
dziś zakładam topic z relacją w dziale poniżej będziesz mógł przeczytać więcej...
...
Napisał(a)
a juz nic...
Zmieniony przez - syrius16 w dniu 2006-03-15 13:22:05
Zmieniony przez - syrius16 w dniu 2006-03-15 13:22:05
^^^ Gdyby faceci mogli rodzic dzieci kobiety by dawno wyginely... ^^^
...
Napisał(a)
to taka prosba jakbys mogl to napisz w tym temacie link do swojego testu. Z gory dziekuje
...
Napisał(a)
Panowie zwracajcie uwage na ilosc substancji w 1 kapsie! i na nr patentu!U.S. Patent #6,399,661 , tylko za taki produkt producent All American Pharmaceutical jedyny wlasciciel patentu bierze odpowiedzialnosc! gwarantuje to skuteczne dzialanie!
OFICJALNY DYSTRYBUTOR ODŻYWEK I SUPLEMENTÓW FA
Universal,MuscleTech,PVL,EFX,Premium,Sports One,Vitargo
Info: PM lub GG 2991831,e-mail: [email protected]
Polecane artykuły