Szacuny
3
Napisanych postów
540
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
11841
Witajcie!
Jak w temacie.
30 lat.
Staż 6 mies.
Dieta oczywiście dopięta.
Trening na masę.
Na razie jedynie 70kg przy 182cm.
Kupiłem SAW w kapsach. Biorę o czyli dwie dawki i zero efektu.
Wczoraj wziąłem max, czyli 12 kapsów i jakiś tam efekt był. No ale przy tej ilości to już zupełnie nieopłacalne się robi.
Co innego mógłbym zastosować? Przeglądałem forum i różne się chwali. Dlatego zaznaczyłem, że SAW na mnie nie działa, by ktoś polecił mi alternatywę, a nie coś co też nie zadziała (np bo ma podobny skład itp.)
Chciałbym by to było jednak coś bez kreatyny jak na razie.
Szacuny
3
Napisanych postów
540
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
11841
Pracuje umysłowo, ale dość wyczerpująco. po 10-12 godzin. Po powrocie do domku około 18 córka 1,5 roczna już się taty nie może doczekać, więc do wieczora czas z rodziną. Najważniejsze, że dietę trzymam, więc tu ok. Po prostu wyczerpujące dni i często noce zarwane, bo mała nieraz daje popalić :)
Szacuny
3
Napisanych postów
540
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
11841
Już wyjasniam
Podczas treningu czuję się tak samo jak wtedy gdy nie brałem SAW. Trenuję ostatnio o 21 i przez trening czuję się senny, pobudzenie zerowe, no może na jakieś 5-10min coś lepiej, ale ciężko to nazwać pobudzeniem. Z siłą tak samo, pompy nie odczuwam.
Reasumując czuję się tak jakbym nic nie wziął.
Biorę ok. 30 min przed treningiem, a posiłek pełnowartościowy spożywam na około 2- 1,5 godz przed treningiem.
Jest to moja pierwsza przedtreningówka. Poradził mi gość w sklepie z suplami.
ja polecilbym Ci xpanda. Jedna miarka w zupelnosci wystarczy. Porcji masz 40, czyli porcja 3 pln, mysle ze naprawde tanio. ja osobiscie z xpanda bylem zaj**iscie zadowolony, produkt mnie milo zaskoczyl : >
Druga opcja jest jeszcze taka ze moglbys do porcji sawa cos dorzucic, np. jakas kofeinke, aakg, ale jezeli w ogole go nie odczuwasz to mysle ze nie ma sensu
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
5896
jakbys sie zdecydowal sie na xp, polecam smak orange : > zalezy jeszcze czy chcesz cos z kreatyna - saw i xp maja, a te ktore Ci chlopaki wyzej wymienili nie. Wybor nalezy do Ciebie : D
a BTW - jakbys chcial odsprzedac to co Ci zostalo tego sawa to chetnie odkupie bo akurat mi sie konczy i braknie do konca : D
Zmieniony przez - redziq w dniu 2012-02-20 14:18:43