SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Słabe libido na trenie enanie I masterze

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2381

Formularz - Proszę o pomoc

Waga

Wzrost

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 72 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 4156
Witam Panowie mam taki problem od 6.06.2020 wyjechałem na enantan do tego dlugi masteron I dlugi tren bije pon i czwartek
Tren 200
Enan 250
Master 250
Moje pytanie od tygodnia nie mam chęci do zycia mega slabe libido zero chęci na treningi dziwne jest to bo przez cały czerwień bylem tam nakręcony ze glowa boli sprzęt furczal tak ze 4-5 razy dziennie mógłbym dzis naeet o tym nie pomyślę mam badania wrzucam poniżej oddam tylko ze estradiol zbilem juz podejrzewam że jest ok zjadłem 3tab symex powinno stykać dodam tylko że prolaktyna za nisko przez to że wrzuciłem zapobiegawczo połówkę cabastru .. widzę że nie potrzebnie mieliście ze to przez to kiedy to się unormuje?

..

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 794 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 183044
Rozumiem tylko pytanie czy to wyjście wolał bym to jakoś unormować by nie było skoków a normalnie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 72 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 4156
Zdjeice badan

..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Badania

..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 409 Wiek 42 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 4752
Trena bijesz 200 co 4 dni?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wyniki część 2

..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 409 Wiek 42 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 4752
Weź jeszcze ankietę wczuć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Waga : 87
Wzrost : 174
Obwód klatki : 124
Obwód ramienia : 43
Obwód talii : 85
Obwód uda : 66
Obwód łydki : 44
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 10 procent
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 5x w tygodniu siłownia - split
Odżywianie : mam słabość do słodyczy, ale staram się ograniczać
Cel : redukcja
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : nadciśnienie delikatne Ale kontroluje
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia I boks
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : enan i master
Stosowane wcześniej diety : od 8 lat nie zmiennie jem zdrowo

..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak trena bije w każdy pon i czwartek po 1ml

..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 940 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 33949
U mnie libido było kosmos przy 250 testa 400 trenu, i 600 mastera ew, Ari/symex przy takich dawkach leciało sporadycznie nieraz nawet pół Ari na 2 tygodnie, może u Ciebie też się sprawdzi niski test, bo u mnie przy 500mg testa ew przy trenie było gorzej niż przy niskim, przy trenie E2 raczej się nie bada bo niestety tren przekłamuje e2, tak że też nie sugeruj się wysokim wynikiem, moim zdaniem za bardzo zbiłeś e2 mimo tego że na badaniach jest wywalone.

Do 500 testa powinienes mieć stała dawkę dobrana pod siebie symexu/Ari z poprzednich cyklów bez trenu i siejej trzymac i nie patrz teraz na badania, teraz pozostaje czekać aż e2 się odbije lub możesz przybic hcg jeśli libido to priorytet :)

Zmieniony przez - Kroker w dniu 2020-07-26 18:48:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 372 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4069
E2? Ponad 3 razy ponad widłami.

Co to jest enan I?

Zmieniony przez - cinamone w dniu 2020-07-26 19:59:14
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 794 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 183044
U mnie ido upadło na master test też libidoo upadło i nie wiem co jest sprawdzam już wszystko raz jest raz totalnie nie ma i nie wiem od czego to zależy .
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ponowne ukłucie w iniekcji

Następny temat

Ocena wyników badań.

WHEY premium