Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
81
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1355
Cześć.
1. WIEK: 28
2. WAGA: 109kg
3. WZROST: 181cm
4. WYMIARY:
-biceps: 46
-klatka: 125cm
-udo: 69cm
-talia: 91
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4l
6. DIETA:
-białko: 227.9
-węglowodany: 277.4
-tłuszcz: 94.8
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:Pierwszy cykl.
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Raczej tendencje do tycia
13. STAN ZDROWIA: Ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg: 170
-przysiad: 140
Cześć.
Mam taki problem, jestem na cyklu 11 tydz, do 4 tyg miałem towar z apteki . Biłem testa enan 350mg/1ml co 3 dni ale nabieralem w strzykawke 0.7ml bo nie chciałem większej dawki. Ale libido jest straszne, maks 1-2 w tyg vos zadzialam z żoną. To zacząłem wbijać 1ml czyli 350mg co 3 dni, to juz 3 taki strzał ale brak poprawy. Agresja wzrosła, do szału doprowadzają mnie głupoty, ostatnio troszkę gorzej mi się śpi. Cos poradzicie? Towar to proton pharma. 4 tyg temu wbilem hcg.
Szacuny
1
Napisanych postów
81
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1355
Nie robiłem badań. Jestem tymczasowo w UK i znalazłem klinikę gdzie mogę zrobić badania. Choć ceny nieziemskie. Nie chodzi o pieniądze tylko tak napisałem :) Panowie jest tragedia, zawalam pracę, chodzę przybity, zero motywacji do czego kolwiek. Oto lista hormonów z tej kliniki. Które badać?
Zmieniony przez - CosTamCwicze w dniu 2019-10-09 12:38:14
Szacuny
722
Napisanych postów
1191
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
75561
Testosteron całkowity; żeby sprawdzić czy towar dobry, estradiol, prolaktyna. Prawdopodobnie Estradiol wyj**ało w kosmos, trzeba będzie dobrać dawkę Ia do wyników badań.
Szacuny
1
Napisanych postów
81
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1355
Wiec tak, dzwoniłem do kliniki. Czas oczekiwania na Test, estradiol, prolaktyne to 5 dni roboczych. I tylko w środę pobierają krew fo badań. To wychodzi ze za 2 tygodnie dopiero cos będę wiedział. Masakra. Jak do tego czasu brać ten testosteron? 350 co 3 dni jak ostatnio czy zmniejszyć dawkę i dac co 4/5 dni? Jakos musze wegetować do czasu wyników. Mam tamoxifen 20tab, czy lepiej w ciemno nic nie robić?
Szacuny
722
Napisanych postów
1191
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
75561
Ch**nia z tą kliniką, może poszukaj innej? O ile masz taką możliwość w okolicy oczywiście, bo 2 tygodnie to faktycznie długo. Zazwyczaj na estradiol się bierze symex, arimidex lub pochodne, zależy jak bardzo wybiło.
Szacuny
1
Napisanych postów
81
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1355
To najbliższa klinika gdzie mogę zrobić badania, 70km ode mnie. Szybciej nic nie dam rady zrobić. Jak zmniejsze dawki tak do 250mg co 3 dni to moze się coś gorzej nabroić? Kurcze boję się dalej te 350 walić.
Szacuny
722
Napisanych postów
1191
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
75561
Gorzej to raczej nie będzie, ale 350mg enana w tygodniu też nie ma potrzeby wbijać. Daj sobie te 350 co 5 dni i też będzie ok, enan ma długi okres półtrwania. A po badaniach zawsze możesz podbić wyżej
Szacuny
1288
Napisanych postów
1267
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
32297
ja bije omnadren bo mam odpis stały wiec ide do apteki i kupuje no i jak na apteke powinno byc syper a nie jest przy moich dawkach 2x250 week pierwszy tydzień czy dwa jest rewelacyjnie jak mi skoczy lekko estradiol nawet nie 2x norma to checi są nawet na 60 latki ale sprzet działa na 70% jak unormuje estradiol i lece 250mg to jest pieknie