Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
62
Witam,
Mam 17 lat,171 cm wzrostu i ważę 65 kilogramów.
Jestem ciekaw jak najlepiej rozłożyć makroskładniki przy mojej chorobie.Codziennie przyjmuje Euthyrox 50.
Wiem,że powinienem zwiększyć ilość białka,lecz chciałbym się poradzić osób,które mają większą wiedzę nt. temat.
Więc tak jak wyżej,proszę o rozkład BTW :)
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
62
Wiek : 17 Płeć : Mężczyzna Waga : 65 Wzrost : 171 Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 20% Aktywność w ciągu dnia : Średnia Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu cardio (60 minut),3x w tygodniu trening domatora,jazda na rowerze Cel : redukcja rozłożona w czasie Stan zdrowia : Niedoczynność tarczycy Preferowane formy aktywności fizycznej : Bieganie Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Vita-min Multiple Sport,Euthyrox 50,Tran z wątroby rekina Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : nie Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Szacuny
3187
Napisanych postów
15808
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
146709
Słonecznik nie jest najlepszym źródłem tłuszczy, szynki wymień na np. pieczone mięsko, możesz też zronić to w formie kanapki. Chleb zostawiłabym w jednej porcji. W Ostatnim posiłku nie napisałeś co to za chleb? Produkty ważysz przez obróbką termiczną (mówię też o mięsie) czyli nie gotowana pierś z kurczaka, tylko "mięso z piersi z kurczaka" to samo z ziemniakami itd.