Witam mam pytanie co do tego filmiku.Czy ten strój to jest coś takiego jak mają trójboiści, czy ten strój mu w ogóle nie pomaga ?
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie co do tego filmiku.Czy ten strój to jest coś takiego jak mają trójboiści, czy ten strój mu w ogóle nie pomaga ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Tez mi sie wydaje ze wziałbym duzo wiecej niz 250. Pudzian kiedys mowil ze na klate bierze 280 kg( wiem, że to co Pudzian mowi a to co robi to 2 rozne rzeczy), jednakże myśle ze Ronnie na klate cos koło 300 by pocisnał spokojnie na masie.
...
Napisał(a)
Na pewno ten stroj pomaga - po skonczonej serii asekuranci zdejmuja szelki - gdyby to byl zwykly "welniak" zalozone szelki nie krepowalyby ruchow i oddychania. Poza tym ten kostium ma dosc szerokie szelki zeby nie wbijaly sie w barki, co sugeruje ze musza przenosic spore sily.
Ten kostium to jest najprawdopodobniej HardCore INZERa.
Zmieniony przez - Dziko w dniu 2010-09-05 16:35:31
Ten kostium to jest najprawdopodobniej HardCore INZERa.
Zmieniony przez - Dziko w dniu 2010-09-05 16:35:31
III miejsce w MP 2009r, 2011r
II miejsce w PP w WL 2009r, 2010r
...
Napisał(a)
Ahaa dzięki ;)
Ciekawy jestem z ile kg by Ronnie przysiadł w szczycie formy.Wiem ze w kulturystyce siła niema znaczenia ,ale i tak wynik imponujący musiał być :P
Ciekawy jestem z ile kg by Ronnie przysiadł w szczycie formy.Wiem ze w kulturystyce siła niema znaczenia ,ale i tak wynik imponujący musiał być :P
...
Napisał(a)
Przecież to co najwyżej był półprzysiad a w dodatku oprócz kostiumu miał związane kolana, jak dla mnie nie ma co sie zachwycać biorąc pod uwagę jego "suple"
...
Napisał(a)
Wkoncu to nie trójboista :P
Kulturyści robią przysiady do konta prostego i mają te opaski na kolana żeby nie rozpieprzyć nóg
Kulturyści robią przysiady do konta prostego i mają te opaski na kolana żeby nie rozpieprzyć nóg
...
Napisał(a)
Senegroth a jak myślisz o ile ten strój mu poprawił wynik ?
Jestem ciekawy ile wielki Ron by przysiadł na maksa ale bez strojów żadnych :)
Niemoge znaleźc informacjii o jego wyniku w przysiadzie, znalazłęm na jakims forum ,że jego życiowy rekord to 410kg ale niezbyt w to wierze mimo wszystko.
Jestem ciekawy ile wielki Ron by przysiadł na maksa ale bez strojów żadnych :)
Niemoge znaleźc informacjii o jego wyniku w przysiadzie, znalazłęm na jakims forum ,że jego życiowy rekord to 410kg ale niezbyt w to wierze mimo wszystko.
...
Napisał(a)
Tylko 300kg ? Niemożliwe.Chyba ,że to nie było w szczycie formy bo on ok 300kg miał w serii przysiadów a pozatym jego życiowy rekord w wyciskaniu leżąc to właśnie 300 kilosów.Mocno mi sie wydaje ,że w szczycie na masie by znacznie wiecej przysiadł 

Polecane artykuły