Szacuny
2307
Napisanych postów
17102
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
90281
"Jak podaje MMAjunkie.com, gwiazda ADCC 2005, zwycięzca wówczas w kategorii do 88 kg i Absolute, Roger Gracie (2-0) wystąpi na gali Strikeforce 15 maja. Portal za jego rywala podaje Kevina Randlemana (17-13), ale zaznacza, że to tylko przypuszczenia. Pod uwagę brany jest również Thierry Rameau Sokodjou (7-6).
Nie ukrywam, że bardziej chciałbym zobaczyć pojedynek Rogera z Randlemanem. Przekonalibyśmy się, czy świetnie opanowane bjj wystarczyłoby na zapasy, Kickboxer W ogóle ten Gracie może chyba dużo osiągnąć w mma.
Czekamy!
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Szacuny
11125
Napisanych postów
51318
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
O Randleman też będzie, i to z Rogerem Gracie, no to sie ciekawa gala zapowiada ogólnie
btw juz temat tej gali Strikeforce był poruszony na forum ale chyba temat gdzieś spadł daleko bo znaleźć nie moge
Wogóle wypowiedź Overeema o Rogersie:
„Uważam, że Rogers to silny i duży fighter, ale nic poza tym. Plan na tą walkę to znokautowanie go! Czasem dobrze jest narobić trochę szumu przed walką żeby zebrać więcej uwagi, ale żeby ktoś nazywał mnie tchórzem, tak jak to zrobił Brett, jest wręcz śmieszne. Zrobił z siebie głupca, a może po prostu nie zna takich fighterów jak Bonjasky, Aerts lub Badr Hari. Jeśli Brett jest takim dobrym i nieustraszonym strikerem, to czemu nie walczy w K-1? Ja kocham stawiać sobie wyzwania, dlatego walczę w K-1 i MMA. Po walce z Rogersem celuje w Fedora. Mam na swoim koncie trzecie miejsce w finale K-1 GP, to coś w czym nie widziałbym ani Rogersa, ani Fedora” źródło: fight24.pl
Myśle że po tej gali w końcu dadzą Fedorowi Alistaira
Szacuny
2
Napisanych postów
1484
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15444
Ciekawie będzie obejrzeć Overeema z Rogersem. Ciekaw jestem typowania, bo dla mnie Rogers, jest jeszcze takim nieodgadnionym kolesiem. Myślę jednak, że Overeem go ustrzeli, jest za wielki i za dobry technicznie, ale różnie może być, dlatego chętnie to zobaczę. Co do Arlovskiego, to uważam że białoruski wampir odgryzie głowę parówce.
Breaking My relationship with time&space
Z Crohnem da się żyć
Szacuny
0
Napisanych postów
387
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3908
Arlovski chyba nie da rady Silvie. Rogers dostanie od Overeema(kolanami z klinczu zostanie obity). a Fedor przejdzie sie po Werdumie i tyle. no i wolałbym Soko zamiast Randelmana (juz nie te lata)