Mam na imię Robert, na forum jest już ładnych parę lat i w końcu zdecydowałem się na założenie dziennika mimo tego ,że jestem zalatanym człowiekiem jak to bywa w dzisiejszych czasach.Trochę o mnie: Moja przygoda z siłownią zaczęła się ponad 10 lat temu... Zaczynałem z kuzynem i kolegami w garażu , mróz -18,20 stopni latem ponad 40 w środku ,80% sprzętu było robione przez nas ,oczywiście talerze itp. mieliśmy kupione od znajomego praktycznie za grosze.Wzrost od którego startowałem nie zmienił się i wynosi 193-5cm waga początkowa całe 68kg...byłem mega chudy.Pierwsze trzy,cztery miesiące były przełomowe zrobiłem mega progres siłowy i wagowy....pamiętam ,że po niecałych dwóch latach trenowania przybrałem ponad 20kg przy dobrej jakości z kratą na brzuchu. Trenowałem tam kilka lat później przeniosłem się na siłownię w pobliskim mieście i praktycznie z małymi przerwami,zmianami siłowi trenuję tam do dziś. Od września 2018 do lutego byłem na masie. Waga końcowa masy 119-120kg przy dobrej jakości. Od lutego redukuję i obecnie waga wynosi 107-109kg.Co do startów wyjdzie w praniu czy w tym czy może następnym roku.
Trening typowy split:
Pon: Klata+ Biceps
Wt: Plecy
Czwartek: Barki+ triceps
Piątek: Nogi
Obecnie cardio 6x50min na czczo
Dieta rotacja węglowodanów:
Dni niskie: 150W 320B 15T
Dni średnie: 300W 320B 15T
Dni wysokie 600W 320B 15T
Obecna forma:

Zdjęcia z masy:

Za jakiś czas wstawię więcej zdjęć w jakiś pozach.
Zmieniony przez - robertjudi w dniu 2019-04-07 20:02:42