Szacuny
0
Napisanych postów
228
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2190
Witam, oto rezultaty mojej redukcji (początek lutego 117 kg, teraz 82,5 kg). Jak oceniacie rezultaty i ile waszym fachowym okiem mniej więcej jeszcze próbować zrzucić? Serdecznie pozdrawiam i czekam niecierpliwie na sugestie.
Ciężka praca może przyniesc korzysci w przyszłosci,
a lenistwo przynosi korzysci TERAZ...
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8
Ja tez obecnie jestem na redukcji i tez mam tak z brzuchem, smierdziuchy tez czesciej niz kiedys.. przewalone. Mam nadzieje ze organizm w wkoncu sie przystosuje. Brawo dla autora.. 37kg to jest cos!
Szacuny
1
Napisanych postów
198
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2450
no właśnie, dobrze by było gdybyś wrzucił zdj przed i po dla porównania
na tym, które zamieściłeś uważam, że wyglądasz dobrze ćwicz dalej, ale nie dla redukcji, "rób" mięśnie
Szacuny
0
Napisanych postów
228
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2190
obecne zdjecia moze na pierwszym sadelka nie bylo widac bo sie "rozciagalo" a na tych to jeszcze widac chyba ze redukcja potrzebna tylko nie wiem ile, 4-5 kg?
Ciężka praca może przyniesc korzysci w przyszłosci,
a lenistwo przynosi korzysci TERAZ...
Szacuny
7
Napisanych postów
1176
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17372
hehe, a czemu buty zamazałeś ?
ogólnie to fajnie ci poszła redukcja, jeszcze fajnie by było jakbyś napisał pare zdań odnośnie ćwiczeń, aerobów itepe które wykonywałeś i pare słów odnośnie diety.
gratulejszyn
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
start : 131kg / obecnie : 119,4kg / cel : 105kg
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
188925
Absolutnie nie masz juz co zrzucac, zacznij cwiczyc solidnie, dalsza redukcja jest bezcelowa. Jezli zalezy ci na wygladzie to wroc na lekki dodatni bilans kaloryczny zostaw aeroby, i solidnymi cwiczeniami silowymi dalej pracuj. Zdobedziesz troche miesni i proporcje ci sie zmienia i brzuch pewnei spadnie dalej. Musisz starc sie wiecej masarzy na skore brzucha robic, zimne natryski by skora byla dobrze ukrwiona
Szacuny
0
Napisanych postów
248
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4436
obliques mówisz ze on powinien juz cwiczyc siłowo ? i ujednolicac sylwetke ? O kurde ja mam podobną budowe a ciągle jestem na redukcji juz prawie miech i troche zeszło około 4-5 kg ale więcej juz nie moge tylko ze nie dorzuciłem planu treningowego tylko rowerek i biegi :0) no cóz trzeba masowac
I've been working for life now I'm barely alive...