Dawka Cypionatu solo 250 mg 3ed. Czyli wychodzi jakieś 0,6g week. Zastanawiam się nad podbiciem tej dawki do 375 mg ( 1,5 ml ) 3ed. Wraz z podbijaniem kcal tak aby wyszło 750 mg week. Jak wejdę na dodatni bilans kcal odpalam Trena Ace 100mg 2ed + Propionat 100 mg 2ed. W celu budowania czystej jakości masy na okres min. 12-14 tyg. Potem zmiana środka jak zdrowie pozwoli i typowa jesienno - zimowa bomba. Ale tym razem chcę jak najbardziej sucho. Czy podbicie Testa jest dobrym rozwiązaniem ? Jak dotąd miałem go w celu antykatabolicznym a teraz chciałbym wykorzystać maxymalnie jego anaboliczny potencjał. Czy dawki ustawia się stosunkowo pod wagę czy nie ma na to reguły i jednego sponiewiera 250 mg week a drugi w ogóle nie poczuje ? Na razie nic nie zmieniałem. Od jutra podbiję kcal z WW o 250 kcal.
...
Napisał(a)
Kończę moją udaną dietę redukcyjną i tak jak w jednym ze swoich tematów robię powolny revers dokładając 200-300 kcal ze źródła dobrych węglowodanów złożonych. Moje obecne makro oprócz dokładanych od tego tygodnia Węgli to : B. 276g ( 3g. ) T. 68g ( ok. 0,7g )
Dawka Cypionatu solo 250 mg 3ed. Czyli wychodzi jakieś 0,6g week. Zastanawiam się nad podbiciem tej dawki do 375 mg ( 1,5 ml ) 3ed. Wraz z podbijaniem kcal tak aby wyszło 750 mg week. Jak wejdę na dodatni bilans kcal odpalam Trena Ace 100mg 2ed + Propionat 100 mg 2ed. W celu budowania czystej jakości masy na okres min. 12-14 tyg. Potem zmiana środka jak zdrowie pozwoli i typowa jesienno - zimowa bomba. Ale tym razem chcę jak najbardziej sucho. Czy podbicie Testa jest dobrym rozwiązaniem ? Jak dotąd miałem go w celu antykatabolicznym a teraz chciałbym wykorzystać maxymalnie jego anaboliczny potencjał. Czy dawki ustawia się stosunkowo pod wagę czy nie ma na to reguły i jednego sponiewiera 250 mg week a drugi w ogóle nie poczuje ? Na razie nic nie zmieniałem. Od jutra podbiję kcal z WW o 250 kcal.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przy Twojej wadze 750mg/wk jak najbardziej.
Pamiętaj o tym, że dasz więcej testa to aromatyzacja ruszy i może wody pociągnąć
Pamiętaj o tym, że dasz więcej testa to aromatyzacja ruszy i może wody pociągnąć

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Dziekuje bardzo za odpowiedz.
Mam nadzieje ze Exe mi w tym pomoze i mnie nie zaleje zbyt drastycznie.
Mam nadzieje ze Exe mi w tym pomoze i mnie nie zaleje zbyt drastycznie.
...
Napisał(a)
Exe powinno pomóc ale też zbijanie e2 na masie zbyt nisko nie ma sensu.
U mnie przy takiej dawce 1/2 tab exe e2d sprawdzało się idealnie.
Jak nie będziesz pewien to po dwóch tyg dawkowania zrób badania i zobaczysz jak to się ma.
Pozdrawiam
U mnie przy takiej dawce 1/2 tab exe e2d sprawdzało się idealnie.
Jak nie będziesz pewien to po dwóch tyg dawkowania zrób badania i zobaczysz jak to się ma.
Pozdrawiam

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Następny temat
hgh wino prop relacja 10 tygodni
Polecane artykuły