SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Relacja ostaryna+lgd 10tyg i kilka pytań

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2740

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

21

Waga

77

Wzrost

176

Obwód ramienia

-

Obwód klatki

-

Obwód uda

-

Obwód talii

83

Staż na siłowni

2-3

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

2,5B 0,5T reszta W

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

żadne

Opisz swój plan treningowy

FBW5x5

Cel cyklu

-

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

-

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

-

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Endo

Stan zdrowia

dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

nie

PPM (podstawowa przemiana materii)

2400-2500
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 147 Wiek 25 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6451
Siema jestem w 10tygodniu cyklu,8tyg brałem 20mg ostaryny+4mg lgd potem jak skończyło mi się lgd to zwiększyłem dawke do 30mg ostaryny i lece tak od 2 tyg,od poniedziałku zacząłem brać już 20mg i za tydzień będę brał 10mg i koniec cyklu, w pon robiłem badania.
Badani przed cyklem
Wątroba:
-aspat 21,2U/I(<40)
-alat 25,8U/I(<41)
-bilirubina 0,70 mg/dl(0-1.2)
-GGTP 19,2 U/I (11-60)
Inne hormony
-LH 3,4 mIU/ml (1-8.3)
-Prolaktyna 7,4 ng/ml (<20)
-Testosteron 4,20 ng/ml (2.8-8.0)
-estrogen 6,02 pg/ml (<77)
Badania w 10 tyg cyklu
Wątroba:
-aspat 26,2 U/I (<40)
-alat 42,8 U/I(<41)
-Bilirubina 0,84 mg/dl (0-1.2)
-GGTP 9.1 U/I (11-60)
INNE:
-FSH 4,6 mIU/ml (1.42-15.4)
-LH 2.2 mIU/ml (1-8.3)
-Testosteron 1.42 ng/ml (2.8-80)
Mam kilka pytań
1.Jak widać jestem zablokowany i nie wiem czy kupić clomid czy sklepowe pct?
2. Jak już clomid to ile go brać i jak długo?
3.GGTP też jest poniżej normy to źle?
Dodam że od 3 tyg jestem na deficycie wiec to też mogło trochę wypłynąć na teścia ale chyba nie aż tak
A teraz relacja z cyklu przez 10tyg robiłem masę z nastawieniem na siłę zacząłem lecieć planem fbw5x5 w 4 tyg brania ostaryny+lgd,szczerze powiem że siła nie skoczyła aż tak bardzo jak to niektórzy chwalą,zauważyłem tylko trochę lepsze ubicie mięśni i lepszą waskularyzacje i tyle ani masa ani siła nie poszła za dużo do góry.Oczywiście dieta jest dopięta na 100%.
Próby wątrobowe wypadły dobrze wiec raczej nie miałem żadnych dosypek.Moim zdaniem cykl nie opłacalny wydałem 400zł na sarmy plus 300na badania i do tego teraz dochodzi jeszcze odblok.
Dodam że ostaryna nic nie pomogła na stawy jak bolały tak bolą dalej.
Co do efektów negatywnych to przez pierwsze 2 tyg problemy ze snem (budzenie się w nocy) i tylko tyle.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 1135 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 47974
To lipa jeśli chodzi o rezultaty a szkoda bo zacząłem 2 dni temu osteryne 20 i lgd dojdzie za 4 tyg. Ja no odblok nolva a nie sklepowe odbloki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 147 Wiek 25 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6451
Chyba odblok zrobię sobie zwykłym bosterem tribulusem czy tam jakim,jakoś bardzo bloku nie czuje wiec chyba nie jestem bardzo zablokowany.Na twoim miejscu poleciałbym dawkami osta 40mg lgd 12mg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 46033 Napisanych postów 292229 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1432569
zależy co trafisz z tych wynalazków bo część działa dość dobrze ze względu na ph których mają dosypke
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3910 Napisanych postów 26893 Wiek 32 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 450119
kup normalny clom nie cuduj, potem coś nie bedzie działać, albo tak jak Łodziak pisze za bardzo będzie działać i kuku ready.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 147 Wiek 25 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 6451
Jakie dawki clomidu byście polecali i ile odblok?3tyg?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Metanabol na pierwszy cykl?

nutlove nowy