Szacuny
2
Napisanych postów
115
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2517
Pytanie może zlekka głupie , ale bardzo mnie ciekawi ile może wynosić rekordowy wyskok na świecie albo tak mniej więcej. Z góry dzięki za odpowiedzi. Oczywiście prędzej suzkałem ale nie ma nic na ten temat.
Szacuny
1
Napisanych postów
103
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1402
147 tak dokladniej ... ale ja w to nie wierze. Prosty przyklad - Ziani ma 178 cm wzrostu i 147 wyskoku, to daje = 325. Obrecz jest na 305 wiec wychodzi na to ze on powinien zebami lapac sie obreczy a na chyba zadnym jego dunku nie widzialem zeby glowa doskakiwal do obreczy a watpie zeby sobie skakal na 60 % na konkursach.
Szacuny
12
Napisanych postów
925
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8193
No to było wałkowane setki razy i nigdy do niczego mądrego nie można dojść... Ziani w jednych źródłach ma 105 innych 130, a jeszcze innych 147 <- ale to juz hardcore
A z Polaków ( tych znanych, bo kto tam wie o tych ulicznych supermenach ) to ja bym wypatrywał albo np. Roberta Wolskiego, niski a skoczył bodajże 2,30 czy 2,32... albo jakiś siatkarzy...
A ty Hans jeśli mówisz ze bez suplementów doszedłeś do takiego wyskoku, to jakby ktoś sie Tobą porządnie zajął to mógłbyś nam rozsławić SFD
Szacuny
1
Napisanych postów
103
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1402
hans, idziemy na piwo ? Po prostu zastanawia mnie gdzie te centymetry gina, ja mam 180 cm skacze do 310, jump 80 ale glowa na 260 to ja nie doskocze, na 250 do sufitu ciezko, to nie wiem w powietrzu wyciagam sie bardziej niz na ziemi czy co ?
Szacuny
22
Napisanych postów
491
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
14527
Dwa lata temu rekordzistą był Litwin(myśle że do dziś go jeszcze nikt nie pobił, bo był by o tym głośno), jakiś podrzędny koszykarz nie pamiętam nazwiska, miał dość sopro ponad dwa metry wzrostu. Wyskoczył dotykając 3,75 metra, a ile miał w wyskoku to nie wiem. Wszyscy przecierali oczy ze zdziwienia.Niestety z tego co słyszałem nie gra jak Jordan .