...
Napisał(a)
Witam 23.12.16 mialem artroskopie lewego kolana , byłem na 3-4 rehabilitacjach prywantnie coś tam ruszyło, ale nadal poruszam sie o jednej kuli i dalej nie ma pełnego wyprostu ani zgiecia.Dzisiaj byłem w przychodni u lekarza i mam skierowanie na rehabilitację dzienne czy coś takiego i na PRĄDY KOTZA i MAGNETRON i mam pytanie czy to pomaga ? Bo już naprawdę mam dosyć chciałbym już normalnie chodzić funkcjonować
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mass same zabiegi z fizykoterpii które co najwyżej mogą być dodatkiem do terapii manualnej która jest podstawową w takim przypadku, inna sprawa że terminy na NFZ są bardzo długie i będzie to prawdopodobnie oznaczało X miesięcy czekania.
...
Napisał(a)
No dzwoniłem do paru i rzeczywiście okres czekania mega długi , niby na skierowaniu jest że PILNE ale nic z tego , ale jest niby w połowie lutego.Do tego czasu pójdę na pare zabiegów prywatnie
...
Napisał(a)
Jak byłem kilka razy prywatnie to robił jakies masaże na te kolano ćwiczenia i dal do domu cw jutro ide tez, myślisz że do marca zacznę chodzic bez kul?
...
Napisał(a)
Kolejki możesz sprawdzić na portalu NFZ o oczekiwaniu na świadczenia medyczne
http://kolejki.nfz.gov.pl
Po samej fizykoterapii niestety nie możesz się spodziewać specjalnych efektów.
http://kolejki.nfz.gov.pl
Po samej fizykoterapii niestety nie możesz się spodziewać specjalnych efektów.
...
Napisał(a)
Od środy mam rehabilitację ćwiczenia idt , a od wtorku ide prywatnie i tam bede miał prady kotza idt no i też jakieś ćwiczenia wiec bedzie git?
...
Napisał(a)
Przy prawidłowo przeprowadzonej operacji oraz rehabilitacji powinno odbyć się bez powikłań, natomiast musisz się uzbroić w cierpliwość z tego co pamiętam po ACLu jesteś?
...
Napisał(a)
Czesciowe uszkodzenia ACL uszkodzenie rogu tylnego łękotki bocznej , uszkodzenie fałdu maziówkowego podrzepkowego stawu kolanowego lewego
...
Napisał(a)
Kolega podczas wyciskaniu doznał kontuzji. Znacie może jakiegoś dobrego ortopedę od barku który byłby wstanie wykonać operacje. Chodzi o wiązadło barkowo obojczykowe opadło mu i leży sobie luźne.
gregorterm
...
Napisał(a)
PatrykovskyyCzesciowe uszkodzenia ACL uszkodzenie rogu tylnego łękotki bocznej , uszkodzenie fałdu maziówkowego podrzepkowego stawu kolanowego lewego
Jak wspomniałem wyżej przy prawidłowo wykonanym zabiegu i rehabilitacji będzie ok
gregortermKolega podczas wyciskaniu doznał kontuzji. Znacie może jakiegoś dobrego ortopedę od barku który byłby wstanie wykonać operacje. Chodzi o wiązadło barkowo obojczykowe opadło mu i leży sobie luźne.
dr Roman Brzóska - Bielsko-Biała
dr Michał Drwięga - Warszawa
...
Napisał(a)
Dzięki bardzo za informacje, a może gdzieś w okolicy Szczecina znasz.
gregorterm
Polecane artykuły