Waga : 101,1
Wzrost : 182
Obwód klatki : 116
Obwód ramienia : 43
Obwód talii : 100
Obwód uda : 65
Obwód łydki : ?
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 18-20%
Aktywność w ciągu dnia : Praca: Biurowa prawie zerowa aktywność (ostatnio zwiększyłem i chodzę na magazyn ogarniać rzeczy żeby nie być przyklejony do krzesła), dojazd do pracy na rowerze ok 10 km w 2 strony
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 2 x BJJ(jak się nie wyrabiam na trening to robie normalnie fbw na siłowni) 1-2 Siłownia FBW/Trening na dynamikę 1xJoga
Stan zdrowia : Niedoczynność na tle immunologicznym już leczona brak objawów, objawy IO
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : aktualnie Omega 3, selen, euthyrox 100 (hormon tarczycy)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Kiedyś na chwilę przed diagnozą choroby wrzucałem tu dietę, aktualnie wracam w zupełnie innej formie psychicznej i fizycznej(dużo lepszej), cięższy o jakieś 5 kg.
Co do diety, będę wrzucał ryby ale nie częściej niz 2-3 razy w tyg bo nie ufam im wiem co w morzach i oceanach i zwyczajnie średnio mi smakują na stałej suplementacji tran i omega3 w tabsach.
Ostatni posiłek to WPC + kasza + jakiś owoc wiem ze nie ma szału ale BJJ kończę zazwyczaj o 23 wiec chce jak najszybciej zjesc i spać zeby mieć te 7h snu w normalne dni bede starał sie tam wrzucić twaróg lub mięcho.
Mimo ze nie wpisywałem do każdego posiłku mam warzywa i to dość dużo niskokalorycznych i sezonowych.
Moje wyniki badań można znaleźć w dziale zdrowie w temacie "badania" wrzucę później link. W skrócie tsh w normie (2), testosteron powoli wraca do normalności, dlatego nie chce przeginać z kaloryką bo za mała będzie powodowała gorsze powracanie teścia do łask a chce być na małym ujemnym bilansie ponieważ przez tarczycę bardzo spowolnił mi metabolizm i pojawiają mi się cechy IO.

PS Oczywiście coś naklikałem i posiłek nr 1 (śniadanie) spadł na sam dół ale myślę że każdy się połapie sorry ;)
Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2018-05-11 20:28:18
Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2018-05-11 20:29:31
Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2018-05-11 20:30:35
Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2018-05-11 20:31:52
"Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne,
Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę,
Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne."
Leopold Staff - Kowal