SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Redukcja na lato;)

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2569

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4425
Siema:)Lukasz 21 lat 190 cm wzrostu staz niedlugo roczek wybije:) Mam maly problem bo zalalem sie troche na masie fatem i w ogole wczesniej juz mialem sadelko i teraz to nie wesolo wyglada...
Mam zamiar to zmienic z wasza pomoca!! Oto moj plan: Dieta redukcyjna(zrobie sobie z pomoca Dziennika Posiłkow i wrzuce do dzialu odzywianie do ocenki), Jakies Aeroby(mysle nad HIIT), do tego jeszcze gram czesto w piłke nożna, moge rowniez na basen smigac,bede robil A6W, jestem w trakcie robienia worka to chetnie tez sobie w niego bede udezal jak skoncze, no i siłownia, ale mam problem z dobraniem treningu i tu prosze was o pomoc. Kompletnie nie mam koncepcji jaki trening, tzn mysle nad treningiem https://www.sfd.pl/RZEŹBA_2007_-_GRUPA_A_cykl_I-t324267.html i prosze was o oponie co o tym sadzicie??

Jeszcze ogolne info-CEL to zrzucenie sadla z brzucha!! Mam juz TSE na dokladke!! Pas neoprenowy(jezeli w ogole cos to daje) no i wielkie checi do treningu(jak zawsze:D)!!

Co nie może zabić to wzmocni;]

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 48 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 91090
Moje zdanie w zasadzie już znasz.

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4425
No ale co do treningu to sie nie okresliles:P A z taka iloscia to sie wyrobie spokojnie;) Heh mozna powiedziec ze kocham sport:D Chodzi mi o trening do tej redukcji najbardziej jaki by pasowal??

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 212 Napisanych postów 48745 Wiek 48 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 91090
JEST JESZCZE TO

TRENING CYKLICZNY-GRUPA V
https://www.sfd.pl/temat104859/ 

LUB

TRENING CYKLICZNY-GRUPA VI
https://www.sfd.pl/temat104716/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Oki teraz mysle ze znam Twoje zdanie;) Tylko sek w tym ze ja nie podalem wagi i to sie chyba wam nie spodoba bo wzrost 190 cm a waga 77 a spora oponka zwlaszcza w okolicach dolnych parti miesni brzucha...:/

Zmieniony przez - wysoczanin w dniu 2007-04-26 01:30:40

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Michail ZASŁUŻONY
Ekspert
No to trenuj cyklem masowym a w dni wolne daj aeroby.

No i trzymaj odpowiednią dietę.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzieki Michail za odpowiedz Moze sie ktos jeszcze wypowie na ten temat, bede bardzo wdzieczny :):)

Zmieniony przez - wysoczanin w dniu 2007-04-27 17:09:43

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

propozycje podzialu partii

Następny temat

Jaka klatka?

nutloveb