Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
422
witam
Od 1 miesiąca jestem na diecie moją początkowa waga to 126 KG
i jestem naprawdę pod wrażeniem i dumny z siebie już poczułem że czuje się lepiej ale dowiedziałem się ze jeżeli będę tak szybko tracił wagę pozostanie mi
flak zamiast brzucha bardzo mnie to przeraziło dlatego postanowiłem spytać o poradę co mam zrobić?
1. Czy mam zatrzymać wagę na takim poziomie jakim jest tak aby skóra mogła się zregenerować do obecnej masy? 116 kg
2.czy kontynuować odchudzanie ale nie tracąc więcej niż 4 kg na miesiąc ?
Szacuny
9
Napisanych postów
365
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
9155
1. Poczytaj podwieszone tematy
2. Ostatnio ten problem był poruszany w telewizji, nie można się odchudzać bez ćwiczeń, bo skóra Ci będzie wisieć po kolana, zero sprężystości
3. Rowerek, basen, wszystko co nie przeciaży Ci stawów, a będziesz w stanie ćwiczyć te minimum 40minut
wejdź do działu trening dla początkujących i koniecznie czytaj podwieszone tematy (w dziale odchudzanie też)
Szacuny
3
Napisanych postów
185
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2316
ćwiczenia są konieczne bo co z tego ze schudniesz jak bedziesz wyglądac jak obwisniety flak lepeij zapobiegac ostatnio wlasnie byly takie panie u Ewy Drzyzgi co przez takie nieumiejetne odchudzanie doprowadzily sie do tragedi
Szacuny
9
Napisanych postów
365
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
9155
Łatwiej było by gdybyś zapodał jakąś fotkę, żebyśmy mogli stwierdzić w jakim stanie aktualnie jesteś, ja redukuje ze 125 i wiem troszkę jak uchronić się przed tego typu problemami, generalnie:
- aeroby, rozciąganie, ruch, rower, basen, oklepywanie brzuszka i kremy ujędrniające typu: Slim Extreme 3D, pewnie ktoś jeszcze coś dopisze
- no i zdrowa dieta, żeby waga nie leciała jak głupia, tylko żebyś chudł max 4-6 kilo fatu na miesiąc, nie wody i reszty potrzebnych skladników..
Zmieniony przez - detektyFF w dniu 2010-04-12 19:30:54
Zmieniony przez - detektyFF w dniu 2010-04-12 19:31:12
Szacuny
5
Napisanych postów
1257
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12695
poszukaj sobie przynajmiej takich postow
10 wskazowek zywieniowych i trening w warunkach domowych