ok czyli oliwa dla Ciebie to tylko kwasy tłuszczowe tak? Więc wyjaśnij mi czemu wszyscy EV piją na zimno? Czemu w takim razie kupuje się EV, a nie z wytłoczyn i powiedz mi jaka jest w końcu zawartość estrów alkilowych w oliwie z biedronki, bo cóż to takiego jest wiem i nie musisz mi regułek z googli wklejać, bo niestety googlowa wiedza ni jak ma się do rzeczywistej, np przytaczasz jedno badanie, o którym cytat znalazłeś( a nawet nie przytaczasz jego treści, a zdradzę Ci w tajemnicy, że badania na temat oliwy to nie tylko jej temperatura dymienia) na stronie poświęconej oliwie, z tej samej strony też cytujesz inne wypowiedzi, gdzie nawet nie ma podpisanego autora

, dlatego ty masz tu temat na który nikt nie chce Ci odpowiadać, a ja jestem tu moderatorem bo potrafię odpowiednio selekcjonować informacje(niestety wczoraj nie potrafiłeś jeszcze posiłku poprawnie ułożyć, a dziś już jesteś ekspertem od oliwy i terminologii technologicznej?

).

...niestety ni jak ma się do oliwy z biedronki, a dalej proponuję zastanowić się czemu kupuje się oliwę EV nie z wytłoczyn, co w niej takiego cennego i dlaczego te certyfikaty mają jednak znaczenie.
I dla jasności napiszę Ci jeszcze raz - każda odpadowa oliwa będzie goryczkowata, kolor też będzie się zgadzał, proporcje kwasów tłuszczowych też będą podobne, ale nie po to kupuje się oliwę.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2013-02-07 19:52:06