Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
276
Witam.
Redukowałem, lecz na wakacje zjechałem do Polski i takie ceny i zróżnicowane jedzenie nie pozwalają mi na odpuszczenie sobie pokus itp.
I teraz moje pytanie jest takie.
Jeżeli załóżmy moje "0" to 3000kcal, a dziennie zjadam np. 3500kcal, ale ćwiczę+robię po 15000 kroków dziennie (paląc łącznie około 2000kcal). Czy jest to w takim razie nadal redukcja, czy masowanie. No bo niby spadają mi kalorie poniżej 0 więc spalam, ale zjadam nadwyżkę więc po prostu nie mogę zrozumieć czy będę silniejszy i większy, cze będę się pomniejszał redukując i nie przybierał na sile ponieważ spalam te kalorie.
Szacuny
1660
Napisanych postów
5479
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
94310
skoro Twoje zero to 3000, spozywasz 3500, a spalasz 2000 = dostarczasz tak jakby go organizmu 1500, czy jestes w deficycie, a wiec tracisz wage i na pewno sily nie zbudujesz
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
276
monkey22
Czyli kalorii nie liczysz i nie masz konkretnej diety ?
Liczę, lecz diety aktualnie konkretnej nie mam bo nie potrafiłem sobie odmówić różnych zachcianek w Polsce, bo jestem tu tylko praktycznie jeden miesiąc w roku.
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
276
czellista
a co takiego dobrego jest w Polsce, czego nie ma za granica ?
Ceny :D I masa fajnych food trucków/restauracji (przynajmniej w krk). Za granicą mieszkam w małej wiosce 3000-4000 ludności więc nic tam prawie niema, dlatego jestem spragniony po przyjeździe do Polski :p