SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Redukcja czy masa? Wysokie spożycie kalorycznie, i wysokie spalanie.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 704

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 21 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 276
Witam.
Redukowałem, lecz na wakacje zjechałem do Polski i takie ceny i zróżnicowane jedzenie nie pozwalają mi na odpuszczenie sobie pokus itp.
I teraz moje pytanie jest takie.
Jeżeli załóżmy moje "0" to 3000kcal, a dziennie zjadam np. 3500kcal, ale ćwiczę+robię po 15000 kroków dziennie (paląc łącznie około 2000kcal). Czy jest to w takim razie nadal redukcja, czy masowanie. No bo niby spadają mi kalorie poniżej 0 więc spalam, ale zjadam nadwyżkę więc po prostu nie mogę zrozumieć czy będę silniejszy i większy, cze będę się pomniejszał redukując i nie przybierał na sile ponieważ spalam te kalorie.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1660 Napisanych postów 5479 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 94310
skoro Twoje zero to 3000, spozywasz 3500, a spalasz 2000 = dostarczasz tak jakby go organizmu 1500, czy jestes w deficycie, a wiec tracisz wage i na pewno sily nie zbudujesz

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 31496 Napisanych postów 21927 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 274988
A liczysz w ogóle kcal czy to są takie czysto teoretyczne szacunki na oko?? ( reszta jak wyżej )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 84 Napisanych postów 113 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 6962
Obserwuj wagę i lustro, obwody
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 31496 Napisanych postów 21927 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 274988
Czyli kalorii nie liczysz i nie masz konkretnej diety ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 21 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 276
monkey22
Czyli kalorii nie liczysz i nie masz konkretnej diety ?

Liczę, lecz diety aktualnie konkretnej nie mam bo nie potrafiłem sobie odmówić różnych zachcianek w Polsce, bo jestem tu tylko praktycznie jeden miesiąc w roku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1660 Napisanych postów 5479 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 94310
a co takiego dobrego jest w Polsce, czego nie ma za granica ?

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
czellista
a co takiego dobrego jest w Polsce, czego nie ma za granica ?

Ceny :D I masa fajnych food trucków/restauracji (przynajmniej w krk). Za granicą mieszkam w małej wiosce 3000-4000 ludności więc nic tam prawie niema, dlatego jestem spragniony po przyjeździe do Polski :p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17652 Napisanych postów 131584 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1457906
Policz sobie zero uwzględnaijąc treningi siłowe i aerobowe.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sylwetka do oceny + udzielenie pomocy

WHEY premium