SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Redukcja czas zakończyc ?Nowe foty str.12,13

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 29629

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 249 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12506

witam przedstawiam wam foteczki z końcówki mojej reukcji wakacyjnej która cały czas sie przedłuża :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 249 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12506

bicek wymiary poleciały ale trudno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

mozna komentowac zaraz postaram sie znalezc czytnik i cos dorzucic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3039 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 39674
jest ok,
a masz zdjecia sprzed redukcji?
łap soga

Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?

Wielu musi się bać ten, kogo wielu się boi.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mam jeszcze wiecej zdjęc i nie moge znalez czytnik kart juz jest troche lepiej jak te fotki przedstawiaja . no mam fotki z przed byłe zalan strasznie zaraz wrzuce
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 85 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3160
fajny brzuch , estetyczna sylwetka , nogi cwiczysz ? sog polecial

walcz walcz !!! XD

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 386 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 31076
Na moje oko to redukcji starczy.
Teraz zacznij dokładać masy, ale staraj się żeby to była masa dobrej jakości I będzie git.

Pozdrawiam,
Frank.

Frank.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

nogi cwicze od nie dawna poniewarz miałem zerwane wizadło i nie chiałem ich obciąrząc . dam dwie fotki z przed redukcji tylko bez ciągniecia łacha bo byłem zalany
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

boje sie masy dlatego bd przeplatał ją z lekką wycinka ponieważ mam tendencje do tycia , dzieki za sogi jeszcze jeden fotka z przed
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3039 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 39674
bardzo duza ruznica na plus oczywiscie

Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?

Wielu musi się bać ten, kogo wielu się boi.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

jeszcze jedna fotka z przed 3 tyg chyba
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

2,5 roku na silowni /nowe fotki 5 i 6 str.

WHEY premium