Mam ogromną prośbę, otóż przez ostatnie 1,5 miesiąca jestem na redukcji.
W sumie to zacząłem porządnie ćwiczyć od stycznia tego roku po w sumie 3 latach przerwy i codziennego siedzenia przed biurkiem.
Przez te 3 lata miałem okresy, w których ćwiczyłem od czasu do czasu - Po 3-4 miesiące w roku.
Czyli część dało się odbudować, następnie znowu to co nadrobiłem spadło i tak w kółko.
Teraz chciałbym wrócić w końcu do formy. Jestem w 100% zdeterminowany.
Także proszę o rady.
Od razu mówię, że nie jem żadnych supli ani odżywek i chyba na zawsze je wykluczę z życia.
To teraz do konkretów.
Dieta.
1 posiłek:
Płatki owsiane + banan + jabłko z mlekiem, 2 jajka mała kromka razowego i kawa.
2 posiłek: (przed treningowy)
2 kromki pieczywa ryżowego połączone z 50g gotowanej piersi z kurczaka + pomidor.
3posiłek:
100g piersi kurczaka w sałatce. Czyli wszelkie warzywa (2 rodzaje sałat, pomidor, cebula, papryka koperek, ogórek)
4posiłek:
Dokładnie to samo co w 3cim.
5posiłek:
Tutaj moje pomysły się kończą, zazwyczaj zjem trochę zupy z ryżem ale czekam na pomysły. A i oczywiście wybijam świeżo wyciśniety sok (grejfrut plus pomarańcz)
6posiłek.
100-150gram chudego twarogu. Kromka razowego.
Trening.
Poniedziałek:
Barki + Biceps + A6W +Aeroby (ok. 20min)
Wtorek:
HIIT - rowerek + A6W
Środa:
Plecy + A6W
Czwartek:
Klatka + Triceps + A6W + Aeroby (ok. 20min)
Piątek
HIIT - rowerek + A6W
Sobota - nogi + A6W
Niedziela
Wolne no i wiadomo - A6W
Na 100% coś jest nie tak.

Więc bardzo liczę na konkrety, przystosuję się do każdej ważnej rady i jestem otwarty na wszelkie propozycję. Nawet jeżeli wymagałoby to włożenia jeszcze raz tyle wysiłku. (mimo, iż i tak nie jest łatwo)
Waga: 103
Wzrost: 186
Obwód klatki: 118
Obwód ramienia: 43/4
Obwód talii: 98
Obwód uda: 65
Obwód łydki: 43
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: myślę, że ok 17-20%
Aktywność w ciągu dnia: Praca, szkoła, no i wyżej wymienione treningi.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: j/w
Odżywianie: Przez te 3 lata byle jakiego treningu. Jadłem wszystko. Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Brak
Stan zdrowia: Zdrów jak ryba.
Preferowane formy aktywności fizycznej: j/w
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Jeżeli chodzi o rzeczy typowo do redukcji to brak.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Jeżeli była by taka konieczność, to mógłbym przemyśleć.
Stosowane wcześniej diety: były.
Zmieniony przez - MROczeK w dniu 2010-03-30 19:04:13