Sam się zastanawiam jak mogłem doprowadzić się do takiego stanu. No ale cóż zawsze może być gorzej. Hmm Co tutaj dodać. Mam niecałe 21 lat bo jestem z Października 1993 roku. Moja waga w styczniu wynosiła 115 kg w. Wtedy postanowiłem się odchudzać. Zakupiłem sobie revex 16. 3 x w tygodniu biegałem. Zacząłem stosować. itp. Na dzień dzisiejszy moja waga wynosi 104 kg. W pasie mam 114 cm. Mój wzrost 187 cm. Moje zdjęcia mówią wszystko. Robione dziś dosłownie 3 godziny temu.
Muszę zredukować tłuszcz. BO jestem załamany. Ale mam motywację, chęć walki bo chcę udowodnić samemu sobie, że potrafię.
CO robię na co dzień ?
On poniedziałku do soboty praca od godz 7 do godziny 16. 9 godzin dziennie.
Praca bardziej siedząca bo w sklepie przy biurku, gdzie niewielki jest ruch. Taka prawda. Za rok wątpię, żebym tam pracował bo już powoli interes słabnie. heh No ale praca siedziąca przy biureczku.
Co tutaj dodać hmmm No po zdjęciach widać, że jest tego tłuszczu na BRZUCHU ! Meeeeeeeeega wyglądam jak kobieta w ciąży.
Mam nadzieję, że pomożecie.
Co moogę dodać. Mieszkam na wosce, nie ma ta siłowni ani nic. 200 ludzi szara rudera. Do tego w bloku.
Posiadam 2 hantle i 25 kg obciążenia ( 2,5 kg. 2 kg. 1,25. 0,5kg)
Wyrobiłem sobie na pewno nie co kondycję, gdyż biegam bez problemu 30 minut 2x w tygodniu. Stałym tępem. Także jest chociaż jakiś plus.
Czas na pewno na redukcję.
Moje BF jak dobrze wyliczyłem wynosi 30% TKANKI TŁUSZCZOWEJ !
TRAGEDIA
Moje zapotrzebowanie to
104 kg razy 24 = 2496
2496 razy 1,1= 2745 KCAL.
Jak się odżywiałem.
Ryż biały, mozzarella, ser chudy, piersi z kurczaka, jajka. Piję tylko i wyłącznie wodę mineralną. Zielone warzywa ( pomidor, ogórek ) makrela, Panga smażona
Ale przyszedł czas na porządną dietę, bo trzeba się tego tłuszczu z brzucha pozbyć.
Jutro postaram się jakąś tam w miarę dietę ułożyć, dam do oceny.
Ale może ktoś mi napisać jak to powinno być % na Kcal b,t,w ?
Muszę pozbyć się tego syfu z brzucha. No muszę !

Zmieniony przez - Wachnia93 w dniu 2014-04-05 20:21:32