...
Napisał(a)
Jestem na redukcji i dzisiaj nie mogę liczyć kcal bo wyjeżdżam w gości to jak dzisiaj będę jeść co mi dadzą i nie będę liczył a jutro wrócę już do deficytu na jakim byłem to będzie wszystko w porządku
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Siemanko to pytanie czy twierdzenie :D hehe
Wiesz, nie musisz jeść wszystkiego co Ci podłożą pod nos, nikt Cię też na bank nie będzie zmuszał do zjedzenia wszystkiego ze stołu bo w przeciwnym razie Cię wykluczą z rodziny czy coś :D hehe
Zwyczajnie podejdź do tego z głową, nie wciągaj wszystkiego co widzisz jakby jutra miało nie byc i będzie dobrze ;)
Wesołych Świąt ;)
Wiesz, nie musisz jeść wszystkiego co Ci podłożą pod nos, nikt Cię też na bank nie będzie zmuszał do zjedzenia wszystkiego ze stołu bo w przeciwnym razie Cię wykluczą z rodziny czy coś :D hehe
Zwyczajnie podejdź do tego z głową, nie wciągaj wszystkiego co widzisz jakby jutra miało nie byc i będzie dobrze ;)
Wesołych Świąt ;)
1
Zapraszam :)
WinterR91
https://www.facebook.com/MichalJekiel
https://www.sfd.pl/DT_WinterR-t1188796.html
...
Napisał(a)
W zasadzie to jakie ma to znaczenie? Sam stwierdziłeś, że nie możesz kontrolować ilości spożywanych kalorii i składników odżywczych przez ten dzień, więc w zasadzie nie masz wyboru. Zastanawianie się nad tym, co będzie nic tutaj nie zmieni. Jedyne co możesz zrobić, to starać się jeść z główną i umiarem, a nie wpychać w siebie ile się da. Masz do wyboru jakieś mięsa, ryby, jajka, warzywa. Jeżeli znasz podstawowe zasady diety zbilansowanej, to nie będzie problemu ze zjedzeniem dobrej jakości produktów.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Czy ma znaczenie że jeśli zjem więcej niż potrzebuje a jutro będę na deficycie to się to jakoś odbije
...
Napisał(a)
Ma znaczenie, zależy czy będziesz jadł z umiarem i ile tego "więcej" będzie. Jeżeli jesteś ogarnięty w liczeniu kcal, to na oko nawet nie powinieneś mieć problemu z w zmieszczeniu się kaloryce, nawet jedząc na czuja. Zwykle wyjdzie ci to na 0, czyli na tym nie stracisz, a święta zaliczysz.
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-04-17 13:14:59
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-04-17 13:14:59
2
Siła ponad wszystko.
...
Napisał(a)
Nie swiruj i żyj normalnie , nie bądź więźniem diety , naucz się czynić z tego styl życia a nie wymóg czy więzienie . W dni jak świeta, wesela. imprezy okolicznościowe nie ma diet , nie licz kcal i nie myśl o swoich pudełkach .Podejdź na zasadzie zdrowego rozsadku że jesz wszystko co jest i co podają w gościach ale zwyczajnei zachowujesz umiar w porcjach i zamiast dwóch serników zjedz jednego , zamiast 3 drinki zrób 2 i na napoju 0kcal . zamiast wiejskiej i boczku do pieczywa daj wędline zamiast 500 g sałataki z majonezem daj 200 . Będziesz maił psychiczny spokój a do tego nie będziesz miał żadnego niedosytu . Przyjdzie wtorek i na nowo zaczniesz tzrymac się planów , pamiętaj że nie można fiksować na punckie prowadzenia się bo to długofalowo daje wiecej minusów niż plusów
3
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Wiekszos rzeczy tez mozna wliczyc I oszacowac mimo ze sie ich nie gotowalo, w tych czasach aplikacje do liczenia maja wiele wariantow, wiadomo ze nie wstrzelisz sie w 100% ale mniej więcej da się wybierając produkty ze świątecznego stołu mądrze.
...
Napisał(a)
To pytanie powtarza się w każde święta
Jeżeli nie masz startu w zawodach za 2 tygodnie , to korzystaj z życia

Jeżeli nie masz startu w zawodach za 2 tygodnie , to korzystaj z życia

1
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
monkey22Nie swiruj i żyj normalnie , nie bądź więźniem diety , naucz się czynić z tego styl życia a nie wymóg czy więzienie . W dni jak świeta, wesela. imprezy okolicznościowe nie ma diet , nie licz kcal i nie myśl o swoich pudełkach .Podejdź na zasadzie zdrowego rozsadku że jesz wszystko co jest i co podają w gościach ale zwyczajnei zachowujesz umiar w porcjach i zamiast dwóch serników zjedz jednego , zamiast 3 drinki zrób 2 i na napoju 0kcal . zamiast wiejskiej i boczku do pieczywa daj wędline zamiast 500 g sałataki z majonezem daj 200 . Będziesz maił psychiczny spokój a do tego nie będziesz miał żadnego niedosytu . Przyjdzie wtorek i na nowo zaczniesz tzrymac się planów , pamiętaj że nie można fiksować na punckie prowadzenia się bo to długofalowo daje wiecej minusów niż plusów
Świrować można i jest to ok, ale już po temacie widać, że autor się waha, także, tak jak napisałem wyżej będzie lepszym rozwiązaniem moim zdaniem :)
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-04-17 21:05:52
Siła ponad wszystko.
...
Napisał(a)
Nie martw się tak bo kortyzol Ci podskoczy i większy problem zrobi niż te zjedzone kalorie 

1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
haha dokładnie tak i w zupełności się zgadzam
ludzie co roku, a precyzując dwa razy w ciągu roku - Wielkanoc i święta Bożego Narodzenia mają zazwyczaj ta sama rozkmine
dla mnie tutaj ważny jest czas spędzony z bliskimi, a nie wyłącznie to co leży na stole, bo prawda jest taka, że nażreć można się zawsze, a zazwyczaj tego czasu dla rodziny na co dzień nam brakuje

ludzie co roku, a precyzując dwa razy w ciągu roku - Wielkanoc i święta Bożego Narodzenia mają zazwyczaj ta sama rozkmine
dla mnie tutaj ważny jest czas spędzony z bliskimi, a nie wyłącznie to co leży na stole, bo prawda jest taka, że nażreć można się zawsze, a zazwyczaj tego czasu dla rodziny na co dzień nam brakuje

Polecane artykuły