...
Napisał(a)
Chodzi mi wlasnie o tego rodzaju napoje czy nie wplywaja niekorzystnie na miesnie , ile maja kcl i tak dalej czy warto je pic np. przed treningiem co sie jest z***anym ,albo gdzies na baletach czy w barze by nie pic piwa albo cos w tym stylu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wartosc kaloryczna zazwyczaj napisana jest na opakowaniu takiego produktu ... co do szkodliwosci to w nadmiarze wszystko szkodzi :)
zamiast browarow na imprezie IMHO jaknajbardziej ...
zamiast browarow na imprezie IMHO jaknajbardziej ...
podpisy są dynamiczne :)
...
Napisał(a)
Zgadzam sie z frx , w nadmiarze wszystko szkodzi , na imprezie zamiast piwka ,wodki , JAK NAJBARDZIEJ.
...
Napisał(a)
Ja tylko dodam taką małą ciekawostke że po ok. 5-ciu Red Bullach ma sie fajną fazke :)
...
Napisał(a)
nigdy nie mieszaj red bulla z alkoholem bo wtedy to dopiero bedziesz mial jazdy
"Zawsze na jednego przegranego przypada jeden wygrany..."
...
Napisał(a)
no ja wlasnie tak myslalem ze jak niedlugo bede na baletach to zeby wlasnie niepic za duzo alkoholu to ze wypije dwa male piwka czyli `jedno duze ale na dwa bedzie latwiej wytrzymac i do tego z dwa moze 3 red bulle zalezy od tego czy mi sie bedzie chcialo spac 

...
Napisał(a)
e tam , jak balet to balet , pij ile wlezie , spadków nie będzie.
Chyba , że imprezujesz czesto to co innego.
Chyba , że imprezujesz czesto to co innego.
...
Napisał(a)
Ja czesto ostatnio na poczatku maja u kumpla na 18-stce zreszta i trak nie pilem za duzo bo jednego browara staram sie trzymac jak najbardziej sie da dlatego na baletach wypije 2 ale male zeby wyszlo jak 1 duzy
Polecane artykuły