Jakie sztuki walki??
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
mozna trenowac, jest TKD w szkole podst nr 37 na 15leciu, jest Kick w szkole kolo katerdy, jest judo i aikido na starcie,i jest krav maga w samochodówce(jak jestes z Radomia to bedziesz wiedzial gdzie co jest

1
Bo Trza Miec Jaja A Nie Wydmuszki
=Przyszły moderator wszystkich moderatorów=
MOIM NAŁOGIEM TE BARWY ZIELONE
>>>>>TYLKO RADOMIAK<<<<<
...
Napisał(a)
Ruszaj na TKD- http://www.rktradom.prv.pl/ .W Radomiu jest naprawde niezła sekcja!min dzięki temu ,że szkoli tam bardzo dobry trener TKD ,który dodatkowo między treningi TKD wplata też elementy parteru więc naprawde warto tam trenować.Pozdrawiam
Zmieniony przez - MARCEL536 w dniu 2005-03-26 16:23:30
Zmieniony przez - MARCEL536 w dniu 2005-03-26 16:23:30
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA"
================SFD FIGHT CLUB===============
"Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
...
Napisał(a)
W radomiu jest co ćwiczyc ale osobiscie polecam Taekwondo które sam ćwicze .Sekcja na wysokim poziomie o czym swiadcza nasze sukcesy . no i mamy parter w srody bo trener ćwiczył sambo.Dobry jeszcze jest kik ale niepolecam bo trener jakis dziwny.
Honor mam w duszy a siłe w dłoni
...
Napisał(a)
no zamierzalem sie tam wybrac wlasnie, ale "zlapalem" przepukline i nic z tego nie wyszlo. Teraz zdrowieje i za jakies 2 michy sie wybire na teakwondo.
Mam pytanie do trenujących tam. Od razu nie bede mogl wykonywac wszystkich cwiczen ze wzgledu na przepukline. Trener sie zgodzi na to??
Mam pytanie do trenujących tam. Od razu nie bede mogl wykonywac wszystkich cwiczen ze wzgledu na przepukline. Trener sie zgodzi na to??
...
Napisał(a)
trener sie zgodzic ,tylko niewiem czy ma sens zebys poszedł na TKD za 2 miechy.już prawie kwiecień mamy czyli za 2 miechy bedzie czerwiec ,czyli potrenujesz miesiac bo w lipcu zaczyna sie przerwa wakacyjna a jescze do tego beda przygotowania do egzaminu na pasy wiec zaduzo sie nienauczysz.
postaraj sie szybciej zaczac treningi.A tak wogule treningi są w szkole numer 5(pozmieniały sie numery po reformie ,dawne 37)i w szkole 23 na Modzianowie a sa to podstawowki zebys do gim jakiegos nietrafił przypatkiem.A tak owgule odwiedz strone klubowa adres masz wyzej i tam sie dowiesz wszystkiego .
postaraj sie szybciej zaczac treningi.A tak wogule treningi są w szkole numer 5(pozmieniały sie numery po reformie ,dawne 37)i w szkole 23 na Modzianowie a sa to podstawowki zebys do gim jakiegos nietrafił przypatkiem.A tak owgule odwiedz strone klubowa adres masz wyzej i tam sie dowiesz wszystkiego .
...
Napisał(a)
Dobry wiek ,starsi przychodza mój brat zaczoł ćwiczyc wieku 20 lat i trener mowi ze dobry jest wiec niema co sie zastanawiec tylko trzeba cwiczyc
...
Napisał(a)
a jest w Radomiu boks ?? albo muay thai ?
Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
...
Napisał(a)
boks jest. niewiem jak teraz ale wczensiej trenowali nad zalewem.
a o muay thai nie slsyzalem
a o muay thai nie slsyzalem
...
Napisał(a)
Nie wiecie może czy jest w Radomiu sekcja BJJ?
Człowieku nie pozwól aby przypadek uformował ciało twe.
Poprzedni temat
Thai box Łódź Retkinia (?)
Następny temat
help! zna ktos jakies kluby w Warszawie
Polecane artykuły