Mam 2000kcal na redukcji i zjadlam dziś normalnie I i II posiłek; III posiłek mam zamiar zjesc około godziny 20 przed pracą. Wyjdzie mi wtedy na oko 1500kcal z czego zostaje 500 na posiłek nr IV. Czy jezeli przerwe mam o godzinie 2 w nocy i zjem ten IV posiłek to wliczac go do bilansu kalorycznego z poniedzialku, czy że jako to już bedzie wtorek i wliczac go do wtorku? Wiem, że ogołem bedzie ważniejsza kaloryka z całego tygodnia.
...
Napisał(a)
Witam, moje pytanie dotyczy tego jak rozłożyć posiłki na 3 zmianę (od 22-6 pracuje).
Mam 2000kcal na redukcji i zjadlam dziś normalnie I i II posiłek; III posiłek mam zamiar zjesc około godziny 20 przed pracą. Wyjdzie mi wtedy na oko 1500kcal z czego zostaje 500 na posiłek nr IV. Czy jezeli przerwe mam o godzinie 2 w nocy i zjem ten IV posiłek to wliczac go do bilansu kalorycznego z poniedzialku, czy że jako to już bedzie wtorek i wliczac go do wtorku? Wiem, że ogołem bedzie ważniejsza kaloryka z całego tygodnia.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja jedząc na nocce o 2 rano liczyłem jako ten sam dzień. Czyli zostało mi 500kcal. To jadłem o 2. Wstawałem o 13-14 i do 2 rano te 2000kcal. Bo czy bedzie to godzina 24,1,2,3,4 niema znaczeniania.
Polecane artykuły