...
...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
...
Napisał(a)
lodzianin1 po pierwsze nie strasz banami bo nie jest to fer w stosunku do kogoś kto chyba aż tak nie podpadł a dwa czemu usuneles moja wypowiedz pisanie ze meta polska jest pare złotych drozsza od np razaka czy innych? i ze osobiscie postawil bym na polska
a po 3 to i tak cie nie lubie
a po 3 to i tak cie nie lubie

...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
...
Napisał(a)
bo wpisywałeś różnice cenowe,a cen nie podajemy bo zaraz się tutaj zrobi bajzel pomieszany z targowiskiem.
...
Napisał(a)
Też pierwszy raz spotkałem się z nie zadowolenia z razaka. A prawda jest taka że po to jest UV i hologram żeby to sprawdzić. Jak do tej pory u mnie w mieście wszyscy zadowoleni nikt nie narzeka. ale warto brać to pod uwagę. Z resztą można było się spodziewać że wcześniej czy później albo ktoś się podszyje po razaka (jak by nie było zrobił się bardzo atrakcyjny) albo sie popsuję. Zawsze jest jeszcze APX :)
...
Napisał(a)
no niby jest hologram ale to nie oznacza, że producent np nie zaniża stężenia
nie żebym posądzał o coś razaka, ale ludzie często zapominają, że problem może leżeć u samego źródła

nie żebym posądzał o coś razaka, ale ludzie często zapominają, że problem może leżeć u samego źródła

...
Napisał(a)
Ja jestem na razaku 3 tydzień. Dawka 30 mg ed. Jestem zadowolony z rezultatów, poszło już 4 kg
Opakowanie jest w holo ale bez numeru seryjnego. Pierwsze dwa tygodnie bylo ciężko bo łeb bolał i ciśnienie skakało, teraz jest ok tylko z rana z wyra się ciężko podnieśc.

...
Napisał(a)
No to wstawanie to mnie też przytłamsza. I jeszcze ta zima kompletnie zwala z nóg.
Polecane artykuły