...
Napisał(a)
mi się wydaje, że nie tyle ktoś to wali, tylko "producenci" sobie zalecieli i zniżyli poziom
...
Napisał(a)
hehe ja nie znam osoby niezadowolonej, jestes pierwsza. Moze twoj dil klepie cos na boku
albo poszlo pare saszetek samego wypelniacza bez sub. aktywnej 

Zmieniony przez - gardel w dniu 2009-10-03 16:01:30

Zmieniony przez - gardel w dniu 2009-10-03 16:01:30
...
Napisał(a)
oj dobra chłopaki i tak będziecie mieli zbyt 

każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .
...
Napisał(a)
Jak każdy towar, jest dobry do chwili aż się nie zepsuje. Nic nie trwa wiecznie.
Są pierwsze sygnały i trzeba to wziąć pod uwagę i tyle.
Po co się sprzeczać.
Są pierwsze sygnały i trzeba to wziąć pod uwagę i tyle.
Po co się sprzeczać.
...
Napisał(a)
juz dawno nie widzialem starego razaka ktos musial miec zapas albo waluja tego starego caly czas
coraz wiecej tych walow. w sumie to same waly juz sa jak tak sie czyta syfydy
o dobry towar juz ciezko...

coraz wiecej tych walow. w sumie to same waly juz sa jak tak sie czyta syfydy

HIGH LIFE
...
Napisał(a)
ja sprowadzam razaka dla znajomych mieszkam w stanach wiec podkrecanie jakosci u mnie ma sie jak nijak , ostatnio mialem serie o.oo5 stara wersja i szlo ludziom jak tralala
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
po cos najpierw dodali UV, potem hologram
na bierzaco dodaja zabezpieczenia, pewnie z racji sporej ilosci lewizny
jak jest wersja z holo i uv to ja bym kupil tylko taka
ale ludzie kupuja co w lapy wpadnie i potem problemy
na bierzaco dodaja zabezpieczenia, pewnie z racji sporej ilosci lewizny
jak jest wersja z holo i uv to ja bym kupil tylko taka
ale ludzie kupuja co w lapy wpadnie i potem problemy
...
Napisał(a)
jest jeszcze inna prawda.u mnie w miescie jest rozlewnia.robia undera dla startujacych zawodnikow.kolo ktory to zeni mowi ze sa dwie linie.dla zawodnikow i dla leszczy typu reszta.kumpel myslal ze bierze 2gr enana i nic prawie nie urosl.zalatwilem mu poczciwej omki roz yebalo go w oczach.dlatego powtarzam do znudzenia.po co kupujecie srodki underowe ktore mozecie miec z apteki[ja jestem w uk akurat nie moge miec metki polskiej].dla mnie to bezsens.zaoszczedziles bubell pare zloty.a ile wydales na zarcie i suple a tu hu j+strata czasu+i frustracja.
...
Napisał(a)
gdyby rynek byl oparty z mysla tylko o zawodowcow to padlby w pierwszym miesiacu , przestancie glupoty wypisywac , co do zawodowcow tam malo kto sie pirdoli z underami
under jest brany pod uwage jak brak jest dojscia do apteki i z braku ogolnie srodkow aptekowych jak ,boldek i kilka innych ,po to wlasnie jest under
Zmieniony przez - pulok w dniu 2009-10-03 16:40:34
under jest brany pod uwage jak brak jest dojscia do apteki i z braku ogolnie srodkow aptekowych jak ,boldek i kilka innych ,po to wlasnie jest under
Zmieniony przez - pulok w dniu 2009-10-03 16:40:34
Polecane artykuły