...
Napisał(a)
Witam, zastanawiałem się nad zakupem worka bokserskiego oraz rękawic, ale nie wiem jakie były by dobre dla mnie, to znaczy jaki model. Dodam iż nigdy nie boksowałem na worku (jak już to walki z cieniem i jeśli chodzi o takie to może 3 miesiące) Więc jakbyście mogli doradzić, to doradźcie jaki worek kupić (jaka waga oraz jaki rozmiar samego worka) oraz jakie rękawice (bokserskie,przyrządowe czy może mma).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Proponowałbym iść na trening boksu. Sam niczego się nie nauczysz aby nabierzesz złych nawyków, których później będzie ciężko się pozbyć.
vivere militare est
...
Napisał(a)
Przecież nie napisał, że chce boksować. Kupi, będą stały w kącie, laski na chatę zaproszone będą miały kisiel w majtach:
- ooo, nie wiedziałam, że trenujesz
- oj tam, oj tam, nie chciałem się chwalić
Zmieniony przez - cynik75 w dniu 2019-11-04 17:06:47
...
Napisał(a)
cynik75Przecież nie napisał, że chce boksować. Kupi, będą stały w kącie, laski na chatę zaproszone będą miały kisiel w majtach:
A mówią że człowiek z wiekiem mądrzeje ;) Kompletnie nie rozumiem tej złośliwości ale cóż. Jeśli pomaga Panu taki sposób złośliwości w radzeniu sobie z problemami to może Pan się jeszcze bardziej rozpisać, może ulży choć troszkę :)
Polecane artykuły