Szacuny
403
Napisanych postów
5586
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
39440
Witam! Chcialbym sie Was poradzic w sprawie zakupu rekawic... Cwicze MT od poczatku wrzesnia, wiec sa mi juz raczej potrzebne... Szukalem na Allegro i natrafilem na taka aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35757021 Boksuje ktos moze w takich reakwicach? Wygladaja calkiem fajnie, wiadomo, ze to nie to samo, co skura, ale na poczatek... No nie wiem juz sam - doradzcie cos. Za pomoc SOGi... A moze macie jakies inne fajne netowe oferty w podobnej cenie??
P.S. Sorry za zalaczanie linka, ale bardzo zalezy mi na otrzymaniu odpowiedzi... Z gory dzieki.
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Szacuny
32
Napisanych postów
12917
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
85996
spoko , ale już lepiej w sklepeie kupić cena nie będzie duzo wyższa , z tego co pamiętam , a jeżeli już sie zdecydujesz to 10 minium ale polecam 12 nom czyli , kupuj ale jka bym wolał w sklepeie
Szacuny
403
Napisanych postów
5586
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
39440
Dzieki za wypowiedzi i po SOGu. Ja tez bym wolal w sklepie, ale nie znalazlem ich w ofercie RINGu. Moze jeszcze w DANIKENIE poszukam... Trik mi tez siem strasznie podobaja te Bullsy, ale nie mam tyle kasy narazie, a rekawice potrzebuje jak najszybciej... Czekam na dalsze wypowiedzi. Ktos boksowal w mastersach???
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Szacuny
32
Napisanych postów
12917
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
85996
ja boksuje w mastersach , za***iste są :) co do tych pierwszych co kolega podawał spoko , allrighty ponoć też , bulls mi ( mi podkreślam) nie pasował jakos dziwnie no ale każdy ma co lubi :) dlatego najpierw trzeba poprzymierzac
Szacuny
7
Napisanych postów
258
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4567
allrighty bullsy polecam na poczatek(sa ponoc szyte na tych samych matrycach)a jezeli juz zdecydujesz sie trenowac dluzej to radze zainwestowac w sprzet np: Everlast , Lonsdale, Green Hill, Paffen,Top Ten oczywiscie jest to wiele drozszy sprzet ale gwarantuje CI ze dluzej wytrzyma a i reka lepiej lezy :) Osobiscie boksuje w lonsdalach i bardzo je sobie chwale mam je 3 lata i bardzo dobrze sie trzymaja.Pozdrawiam
To Twoja walka - Twoje życie, nigdy na dnie - zawsze na szczycie!!