Szacuny
3
Napisanych postów
89
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
726
Siema.
Jestem masującym ekto przy wadze 80 kg i 183 cm wzwyż...
Jem 3 posiłki dziennie przy BTW 2/5/1, czyli na dobę 400 g węgli muszę zjeść. A rozbijając to na wcześniej wymienione 3 posiłki( ~135g ww) to teoretycznie 2 saszety kaszy na obiad muszę opier***ić . Ostatnio przypominała mi się promocja z 2014 r gdzie chyba CENOS sprzedawał kaszę jęczmienną na 5 kg wory i chcę iść tym tropem. Oficjalnie przymierzam się do kupna większej ilości kasz, ryży, ale na wagę przez internet. Wziąć różnie gatunki po 1-2 kg mieć spokój na dłuższy czas.
Mam non stop chłodną spiżarkę, zgrzewarkę do folii. Nic innego tylko zainwestować w duże słoiki i regularnie uzupełniać poziom. Czy są tu osoby, które praktykują taką metodykę? Możecie coś poradzić. Średnia cena za 100g danego produktu ważonego luzem etc...
Bo tak na prawdę, prócz kuskusa i i płatków orkiszowych wszystko w***erdolę
Szacuny
8795
Napisanych postów
82275
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
695682
Pytaj o wszystko w jednym temacie. Nie musisz zakładać kilku tematów i poruszać bo każdy wątek z osobna.Poczytaj sobie o zdrowym i urozmaiconym odżywianiu
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5954
Napisanych postów
74359
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
744674
Śmiało możesz kupować większe ilości taniej. Również robię w ten sposób. Polecam kasze bulgur i kus kus izraelski. Ten drugi trochę droższy ale mega dobry na słodko jak i słono. Zjedzenie na raz 500g nie stanowi problemu.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31496
Napisanych postów
21927
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
274988
Jak wyżej - osobiście głównie bazuje na produktach CENOS , ale kupuje normlanie pudełka w markecie , z ich kasz świetnie podchodzi mi owsiana i jęczmienna :)
Szacuny
3
Napisanych postów
89
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
726
Te sklepy internetowe to jakieś nieporozumienie. Za cenę 1 kg kaszy przez internet kupię około 1,2 kg tej samej w Biedrze. Ryże jeszcze lepiej wychodzą :).