Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Rampage w wywiadzie dla serwisu sherdog.com porusył sprawę Wanderleia Silvy, zapraszamy do czytania.
“Wanderlei ma problem. Gdy Wand walczył w Japonii, chciał by wszyscy się go bali. Nie wiecie co się działo za scenami Pride. Fighterzy Pride bali się Wanderleia. Bali się, że Wanderlei zje ich w hotelu, czy też restauracji. Byłem jednym z tych, którzy nie bali się go, dlatego Silva mnie nie lubi. Jestem z ulicy. Nie boję się nikogo, kto nie ma pistoletu w ręku."
Szacuny
4
Napisanych postów
227
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1740
mam pełen szacunek do Wanda mimo iż co walke od dłuższego czasu dostaje w*****al to potrafi zaskoczyć tak jak w walce z jardine'm,ale ogólnie chciałem powiedzieć,że on zamiast iśc do przodu albo stać w miejscu to cofa sie w rozwoju - ogladam jego walki z pride i nie ma czysto technicznych ciosów ale w porównaniu z walkami w ufc teraz to masakra!jego dyskotekowe cepy mnie poprostu smucą,chyba błędem było przyjechać i trenować w ameryce,powinien zostać i ćwiczyć w shootebox czy jak to sie tam pisze;P itak czekam na kolejną walke,bo lubie jego walki a wand sie nie załamuje po przegranej,a sporo dostał po kubku zanim zdobył mistrzostwo w pride,3mam kciuki za rzeźnickiego ryja silve a co do rampage'a to coś mi sie nie chce wierzyć,bo jakoś inni zawodnicy którzy z nim rozmawiali wypowiadają sie o nim dobrze,ale każdy sądzi po sobie
Nawet Jeśli To Nie Jest Do Końca Prawdą Powtarzaj Sobie Kobiety Mnie Pragną;)
Szacuny
3
Napisanych postów
1666
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31865
Był to kiedyś filmik nagrywany w szatni po którymś tam Pride. Była tam taka mała wymiana zdań między Quintonem a Wandem. I tam Rampage już na takiego kozaka nie wyglądał :)
Szacuny
16
Napisanych postów
2489
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33177
nie bardzo rozumiem czym sie tak podniecacie - Wand wygrał 2 razy kiedy był w szczycie formy a Rampage teraz kiedy jest na fali to normalna kolejność wydarzeń że starsi ustępuja miejsca młodszym ktorzy dorośli do bycia mistrzami.
Szacuny
391
Napisanych postów
3444
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
18326
Wand nie skopie tyłka Rampageowi. To już nie ta liga. Wand cofa się w rozwoju i zamiast poprawiać błędy je powiela. Nadal jestem jego wielkim fanem i ci co siedzą troche na forum o tym wiedzą, ale trzeba być realistą.