Szacuny
2
Napisanych postów
382
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2096
Cześć
Mam pytanie odnośnie kontuzji przedramienia. Mija 3 tydzień przerwy w treningach gdyż czułem ból jak na rysunku niżej. Rozwaliłem rękę podnosząc z ziemi sztangę do przysiadu - nie było stojaków akurat wolnych.
Moje pytanie brzmi co powinienem zrobić, gdyż kończe lek na receptę - Dicloberl retard, prawie 3 tyg przerwy i niby było wszystko ok a wczoraj sporo klikałem w pracy myszką i zaczęło znowu rwać i lekko kłóć.
Nie wiem co z tym zrobić, zaczyna mnie to wpieprzać.
Szacuny
61
Napisanych postów
680
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
5512
Czas. Kontuzje w obrębie przedramion często gojà się miesiącami. Popytaj kolegów którzy pojechali się siłowa np na zawodach armwrestlingowych z marszu. Znam takich którzy dochodziło do siebie 6-9 msc
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17672
Napisanych postów
131618
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1458077
ja zapalenie pochewki stawowej z pół roku leczyłem, tzn leczyłem ok 2 miesięcy, bo 1 wizyta maść, 2 leki NLPZ, 3 ortopeda, rehabilitacja 2 tygodnie nic nie dało samo tak jakoś musiało się zregenerować.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
2
Napisanych postów
382
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2096
anubis84
ja zapalenie pochewki stawowej z pół roku leczyłem, tzn leczyłem ok 2 miesięcy, bo 1 wizyta maść, 2 leki NLPZ, 3 ortopeda, rehabilitacja 2 tygodnie nic nie dało samo tak jakoś musiało się zregenerować.
Super... Pół roku bez treningów nic dobrego nie wróży..
Szacuny
2
Napisanych postów
382
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2096
anubis84
to było u mnie, ale wtedy tak jeszcze nie trenowałem zbytnio, bardziej w domu jakieś hantelki itp.
U Ciebie moze być inaczej.
Póki co 3 tygodnie minie w sobotę i czuję napięcie i rwanie w ręce. Nie wiem co z tym zrobić, czy czekac kolejny tydzień czy nie. Jestem sfrustrowany :/
Flex Allnutrition zjedzony, lek się kończy nie wiem co zrobić dalej. Było ok to poklikałem sporo myszką w złej pozycji wczoraj i znowu jest kiepsko.
Zmieniony przez - C4-C3 w dniu 2017-03-08 14:50:43
Zmieniony przez - C4-C3 w dniu 2017-03-08 14:51:24
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6255
Napisanych postów
61851
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
770823
Wiesz warto by było się jeszcze raz zwrócić do lekarza i wspomagać jakimiś maściami przeciwbólowymi i przeciwzapalnymi. Ja coś zrobiłem w nadgarstek kilka lat temu podczas wspinaczki i niby jest ok bólu nie ma ale jak raz zrobię łychę w wyciskaniu leżąc z nadgarstka to potem jest odczuwalny przez kilka dni więc jednak coś tam jest nie tak.
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
Szacuny
2
Napisanych postów
382
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2096
Kurde.... poczekam do soboty zobaczę co będzie. Może to też przez to że źle siedziałem przy komputerze cały dzień. Może przejdzie i bedzie ok bo już było ok gdyby nie zła pozycja przy komputerze :/