Szacuny
2236
Napisanych postów
23917
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397372
tak jak w temacie, chodzi mi o białka o smakach owocowych ale nie standard truskawka, banan itp.
jak wypadają bialka XXL np.jablkowe czy peach-mango, obecnie niestety tylko te dostępne w sklepie sfd. a opinii mało o nich,
z tego co przeczytać można to białka FA bdb ale jednak szukam czegoś z min 70% białka a najlepiej koło 80%,
znajdzie się coś za rozsądną cenę oczywiście, w takich nie standardowych smakach?
Szacuny
0
Napisanych postów
195
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
15149
No też jestem ciekaw, bo już nie idzie pić w kółko wanilii, czekolady lub czekolada + coś tam. Następnym razem zamawiam białko ON smak tropical, myślę ze będzie spoko.
Szacuny
0
Napisanych postów
195
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
15149
no ale czy cappuccino przypomina w smaku owoce? :p ze sciteca teraz szamam biała czekolada - truskawka , bardzo dobre, ale trzeba coś innego wypróbować
Szacuny
2236
Napisanych postów
23917
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397372
no jak tu się nie czepiać jak ktoś czytac nie potrafi chodzi mi o cos ze sklapu sfd raczej, a tu scitec za dużo owocowych nie ma, no i w ogole ich bialka odpadają, za "ciężkie" trochę i za słodkie jak dla mnie,
chodzi o takie smaki jak wyżej były podane,np. jabłko, brzoskwinia, gruszka może być itd., żadne banany, truskawki czy wisnie albo jagody