SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Pytanie o przebieg odbloku

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1211

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

34

Waga

98

Wzrost

178

Obwód ramienia

45

Obwód klatki

120

Obwód uda

70

Obwód talii

100

Staż na siłowni

15lat

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

jest

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

poza tym 1 cykl ,taki sam w sumie

Opisz swój plan treningowy

sila

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

6miesiecy

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

sporo

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

tycie

Stan zdrowia

ok

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

nie

PPM (podstawowa przemiana materii)

2000

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

160,200,150
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 35 lat Na forum 349 dni Przeczytanych tematów 870
Witam Wszystkich.Mam prośbę czy mógłby ktoś zerknąć na wyniki w trakcie od-bloku i doradzić czy wszystko idzie w dobrym kierunku ?
Leciał enan i deka 6 miesięcy 250mg co 3 dni ,dekę skończyłem miesiąc wcześniej niż enan,przez ten czas przybiłem 3xhcg 5000j rozbite na 1000j co 6 tygodni opakowanie .Do cyklu miałem symex i później anastrazol(gdyż symex podobno został wycofany)do zbicia e2.enan ostatni miesiąc był co 5 dni.Pytanie zadaje temu że libido leży .Pozdrawiam





Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20109 Napisanych postów 248208 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1296315
daj wyniki sprzed cyklu
teraz leci sam clom?
wyniki są ogólnie ok , trochę za mało hcg jak dla mnie poszło
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 35 lat Na forum 349 dni Przeczytanych tematów 870
Ciesze się że to Ty Odpowiedziałeś gdyż z tego co czytałem Znasz się na rzeczy , podziwiam wiedze .Miałem problem z lodówka i jedno hcg się zmarnowało.Właśnie tak waham się czy jeszcze raz nie zrobić .zaraz wysle badanie tylko nie moge ogarnąć jak dodać zdjęcie teraz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 35 lat Na forum 349 dni Przeczytanych tematów 870
tak napisze :
fsh 6,26 min.1,5-max12,4
lh 6,07 1,7-8,6
progesteron0,34 0,05-0,149
testosteron 510 132-813
prolaktyna15,6 3,7-17,9
tesc wolny 14,63 1-28,28
estradiol 39 11,3-43,2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20109 Napisanych postów 248208 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1296315
To estro też jest za nisko dlatego i testa będzie ciężej dźwignąć
Dwie opcje clom jeszcze do skutku
Opcja 2 hcg i dalej clom

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 35 lat Na forum 349 dni Przeczytanych tematów 870
mam 6 tabsów cloma jeszcze .A jak by te hcg jeszcze raz pzrybić to jak to wplesc?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 35 lat Na forum 349 dni Przeczytanych tematów 870
5x po 1000j co 2 dni i 12 tabsow cloma po tym bedzie oK ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1394 Napisanych postów 12254 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 168769
tłusty13
5x po 1000j co 2 dni i 12 tabsow cloma po tym bedzie oK ?


5000 rozbilbym na 2 iniekcje co 3 dni.
1

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 271 Wiek 33 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 43928
a po co te hcg?wyniki są ok,ja bym poleciał jeszcze z clomem minimum 2 tygodnie
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Wiek 35 lat Na forum 349 dni Przeczytanych tematów 870
Więc zrobię tak polecę clomid 2 tygodnie jeszcze i jak libido nie ruszy bije hcg 2x2,500 i lecę z clomem 2 tygodnie.
Dziękuje za Pomoc .pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1394 Napisanych postów 12254 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 168769
Ile dokladanie wziales clomidu do tej pory?

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cabaser dawka