...
Napisał(a)
Siema. Od połowy lutego jestem na bombie, leciał cały czas enan na zmianę z propem, miesiąc metka, miesiąc antek i 40 dni tren z czego 30 acetat 50 mg ed z propem a ostatnie dwa strzały tren enan z 3 tyg. temu i enan tydzień temu. Z racji tego, że leciałem propa i chciałem przejść na długie estry test enan poszedł tylko 2 razy. Postanowiłem przerwać jednak cykl, w trosce o swoje zdrowie bo już apetyt przyblokowało i zacząłem czuć bebechy jak i ogólnie uznałem, że nie ma sensu przedłużać cyklu bo potem odblok będzie jeszcze trudniejszy. Więc mam pytanie, czy z racji tego, że tego enana poszły tylko dwa strzały, mogę zacząć brać clomid tydzień po ostatnim strzale z teścia bo już czuję jak schodzi to ze mnie i zaczęły mnie szczypać jądra (nie są pomniejszone). Mam w pogotowiu Symex i cabaser. W połowie cyklu zapodałem HCG
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zrozum że bez badań może wszystko grać, na pozór, ale w końcu to się odezwie i zaczną się problemy, nic nie można robić na pałę, możesz czuć się dobrze ale potwierdzając to badaniami masz szansę działać, korygować ewentualne odchylenia od normy, bo tak jak pisałem dzisiaj jest dobrze ale w razie jakichś odchyleń w badaniach to i tak się odezwie
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-10-09 12:56:48
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-10-09 12:56:48
1
...
Napisał(a)
Jw badania i po enanie nie wchodzisz na clomid tylko bijesz hcg, po hcg dopiero clomid
...
Napisał(a)
Siema, piszę tutaj, bo to się tyczy bezpośrednio tego cyklu. Ostatecznie odblokowałem się samym klomem (24 tabsy) ostatni tabs poszedł 13 września a więc prawie miesiąc temu. Ogólnie samopoczucie jak i energia i motywacja na poziomie bardzo dobrym. Siła z cyklu pozostała jak i żyły które powyłaziły na trenie też. Co mnie jednak niepokoi to, że pomimo że już jestem 2 miechy po cyklu to cały czas mi wysyfia klatkę, gdzie przed cyklem nie miałem syfów i co bardziej mnie niepokoi to problem ze wzwodem tzn. rano i w nocy knaga jak z drewna a za dnia niepełna erekcja i wytrysk z na wpół miękkiej fajki. I to do tego zbyt wcześnie. Zaczęło się to na anapolonie a potem na trenie praktycznie libido już zanikło. Teraz libido mam wysokie jak przed cyklem ale niestety właśnie mam ten problem który opisałem wcześniej. Jak biorę viagrę to wtedy wszystko ok, ale nie chcę brać viagry tylko chcę żeby wróciło do normy wszystko.Zwłaszcza, że tak jak mówię, w nocy i rano jest git tylko za dnia klapa.
...
Napisał(a)
Pogratulować głupoty tyle można napisać
Wyniki jak na kreatynie
Zdrowie cie nie interesuje ?
90% ludzi przed zawałami i wylewami też się czuje bardzo dobrze
Odczucia a stan zdrowia to 2 inne rzeczy
Zacznij od kompletu badań
Wyniki jak na kreatynie
1
...
Napisał(a)
Gucio547A skąd taki wniosek że jesteś odblokowany?
No przecież pisze ze ma knage z drewna

...
Napisał(a)
lodzianin1Pogratulować głupoty tyle można napisać
Wyniki jak na kreatynie
Ja osobiście jestem zadowolony z wyników, ponad dwa lata temu gdy zaczynałem ważyłem niecałe 70 kg i 50 kg na ławce mnie przygniatało a teraz leci 110 kg na klatę na 4 x i 150 kg na przysiad w ostatniej serii 6 x. Nie piszę, żeby się pochwalić, ale na kreatynie bym tego nie osiągnął. Właśnie zdrowie mnie bardzo interesuje. Tzn. komplet badać czyli jakie dokładnie parametry zbadać?
Gucio547A skąd taki wniosek że jesteś odblokowany?
Po porannym wzwodzie, libido i tym, że na treningu jest moc.
Zmieniony przez - ffingolfin w dniu 2022-10-09 09:06:08
...
Napisał(a)
Nikt nie mówi że nie masz efektów ale to samo byś osiągnął na testo solo beż tyrania organizmu
Brak apetytu czyli zajechany żołądek/jelita/watroba głupim cyklem
Teraz tak badania
Morfologia
Test całkowity
Prolaktyna
Estradiol
Panel wątrobowy
Panel tarczycowy
Wrzucasz wyniki i pod wyniki ustalamyboct
Wrxuc też wyniki sprzed cyklu dla porównania
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-10-09 09:15:03
Brak apetytu czyli zajechany żołądek/jelita/watroba głupim cyklem
Teraz tak badania
Morfologia
Test całkowity
Prolaktyna
Estradiol
Panel wątrobowy
Panel tarczycowy
Wrzucasz wyniki i pod wyniki ustalamyboct
Wrxuc też wyniki sprzed cyklu dla porównania
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-10-09 09:15:03
2
...
Napisał(a)
Libido jeszcze jest itd bo test kreci okres półtrwania enana jest coś ok 10 dni
Problemy się zaczną jak nie zrobisz pct za 1-2 tyg około na 99%
Problemy się zaczną jak nie zrobisz pct za 1-2 tyg około na 99%
1
...
Napisał(a)
@Lodzianin ja już jestem 25 dni od ostatniego tabsa cloma. Pytam o problem który opisałem w poście z wczoraj. Mógłbyś się odnieść do tego posta? Te same badania?
edit. Właśnie teraz wiem że to była skrajna głupota brać te środki zamiast samego teścia wbijać przez te pół roku.
Zmieniony przez - ffingolfin w dniu 2022-10-09 09:59:54
edit. Właśnie teraz wiem że to była skrajna głupota brać te środki zamiast samego teścia wbijać przez te pół roku.
Zmieniony przez - ffingolfin w dniu 2022-10-09 09:59:54
Polecane artykuły