To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pytanie o odżywki - pomoc

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 156

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 153
Witam,mam pytanko,wznawiam treningi, zostało mi z kiedyś kilka suplementów, dokładnie około rok czasu leżą, w suchym ,mało nasłocznionym miejscu dobrze zamkniete a mianowicie:

Creatine od SFD
Vitamin C 1000 od SFD
D3+K2 od SFD
Magnez+Potas+B6 od SFD
Mass Activator gajner od SFD tez

Wszystko ma date waznosci jeszcze,nie jest zbrylone. Nie smiedzi. Jak myslicie mozna brac śmiało?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9317 Napisanych postów 83835 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 708756
Można brać

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 153
dzieki
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17803 Napisanych postów 133343 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466816
Ja obecnie biore suple styczen 2022, ale to ja każdy ma swój rozum i od niego zalezy czy brać.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kołatania serca - porady

Następny temat

Hi Tec Nutrition - Magic Stick

collarose
Polecane artykuły