żelastwo jest po to, by nim pakować...
...
Napisał(a)
Tak jak w temacie panowie mam magnez w prawdzie innej firmy niz olimp ale mysle to niewazne zwykly apteczny Maglek b6. Mam natomiast pytanie jak najlepiej stosowac ten suplement? moze Biniu bedzie potrafil doradzic pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
niesadzisz ze to mala dawka? pozatym zalezy mi na opinii ze wzgledu iz jest to mleczan magnezu i z tego ci sue orientuje jest to srednioprzyswajalny rodzaj stad moje pytanie ale dzieki za opinie poczekam jeszcze na inne propzycje by zebrac wiecej opinii pozdro
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o dawkę, to wszystko zależy głównie od diety i aktywności fizycznej np. jeśli pijesz dużo kawy to potrzebujesz więcej magnezu. Przy zdrowej, odpowiedniej diecie nie potrzeba splementacji magnezem.
...
Napisał(a)
sam ciezki wysilek fizyczny powoduje uszczuplenie zasobow magnezu tak wiec kolego masz zle informacje zawsze dodatkowa suplementacja magnezem jest wskazana zwlaszcza dla sportowcow. Dodatkowo jesli pija sie kawe wyplukujemy magnez dodatkowo stres dziala na nasza niekorzysc a bynajmniej mnie go nie brakuje ;) tak wiec o jego zapotrzebowaniu w moim organizmie jestem pewien nadal czekam na pomocne posty. Oczywiscie sajanin Tobie rowniez dziekuje zeby niebylo pozdro
...
Napisał(a)
Panowie co powiecie na taki uklad? rano po sniadaniu 2 tab, wieczorem przed snem 2 tab a w dzien treningowy dodatkowo 1 tab po posilku potreningowym?
...
Napisał(a)
Biniu domyslam sie. Natomiast jesli moglbys mi pomoc w moim przypadku jak rozdzielilbys porcje? bylbym wdzieczny
...
Napisał(a)
bezpośrednio po treningu też bym dał obniży to kataboliczne działanie kortyzolu .
"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
diglicynian magnezu jez bezapelacyjnym numerem jeden bijący na głowę wszystkie inne formy, nawet razem wzięte . Gdy byłem młody brałem bezmyślnie przed treningiem, było to złe postępowanie, nie byłem w stanie wykonać dobrego treningu, z uwagi na mała senność . I teraz decydujące zdanie, nawet z najlepszą dietą, suplementacja magnezu w sportach, nawet o charakterze amatorskim jest niezbędna . W żywności wiele związków utrudnia przedostanie się magnezu do organizmu o czym pisał Piotr Kaczka w którymś z numerów PB, pozdro Ed.
DJ FAFA Pan uprawia Fitness
Poprzedni temat
GLUKOZAMINA: NIE ZNALIŚMY KOLEŻANKI Z TEJ STRONY...
Następny temat
Gluten - po raz kolejny.
Polecane artykuły