...
Napisał(a)
jw diecie redukcyjnej 6 posiłków co 3 godziny a moge 5 posiłków co 3 godz i ostatni godzine po 5 posiłku? albo moge robić 2 godziny przerwy albo 2 i 30 minut miedzy posiłkami?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Boże , widzisz a nie grzmisz
Zmieniony przez - outsidee w dniu 2005-11-19 17:58:09
Zmieniony przez - outsidee w dniu 2005-11-19 17:58:09
...
Napisał(a)
jesli zdazysz zglodniec w 2 czy 2,5 godziny to ok.
ostatni godzine po przedostatnim to kiepski system - rozkladaj rowno.
ostatni godzine po przedostatnim to kiepski system - rozkladaj rowno.
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
A jak powinien u mnie wygladac posilek przedtreningowy i potreningowy jesli stosuje diete redukcyjna?(ta z postu Tyki)
Czy wogole mnie to nieobowiązuje?(odżywki nie wchodzą w gre)
Moja waga: 70kg
Posiłek przed treningowy normalny posiłek z tym że mniej białka(o ile to niewiem, o ile zmniejszyc białko w tym posiłku jak do kazdego posiłku daje 24g białka, (a mam 6 posiłków)
Posiłek potreningowy
Czy tak powinien wyglądać>>>od razu po wysiłku 44g miodu, potem za 30-60min normalny posiłek z tym ze bez tłuszczu ???
Czy wogole mnie to nieobowiązuje?(odżywki nie wchodzą w gre)
Moja waga: 70kg
Posiłek przed treningowy normalny posiłek z tym że mniej białka(o ile to niewiem, o ile zmniejszyc białko w tym posiłku jak do kazdego posiłku daje 24g białka, (a mam 6 posiłków)
Posiłek potreningowy
Czy tak powinien wyglądać>>>od razu po wysiłku 44g miodu, potem za 30-60min normalny posiłek z tym ze bez tłuszczu ???
...
Napisał(a)

tak moze byc

Zmieniony przez - sachem w dniu 2005-11-19 22:57:48
Zmieniony przez - sachem w dniu 2005-11-19 22:58:40
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
a moge normalnie olac te posiłki przedtreningowe i potreningowe? bo przez te posiłki dodatkowe kalorie wchodza:(
no na wage miod mozna wazyc ja nieiwem jak wydziele ale chyba 1 lyzeczka to 5g a lyzkastolowa to 10 g miodu...
no na wage miod mozna wazyc ja nieiwem jak wydziele ale chyba 1 lyzeczka to 5g a lyzkastolowa to 10 g miodu...
...
Napisał(a)
Boże , widzisz a nie grzmisz --
outside, łap soga chociaz i tak nie wejdzie 

...
Napisał(a)
jak ja bym miał taką możlowość zbanował bym ciebie za głupie i nadmierne pytania na które już 1000 razy odpowiadano
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
a musze z tych posiłków liczyc kalorie i dodawac do dziennego zapotrzebowania? wliczac do diety? bo jakbym zjadl te 44g miodu po treningu to potem wogole bym kaszy gryczanej nie musial jesc tylko same białko czyli piers z kurczaka...a i jak mam kasze gryczana sypana nie w torebkach i pisze ze ona jest prażona to dobra jest czy nie???bo innej chyba niema w sklepach tylko w torebkach jeszcze jest?
Polecane artykuły