Witam, niedługo zaczynam okres masowy i przygotowałem sobie plan push/pull/legs 6 dniowy. I tu pojawia się moje pytanie, czy odpowiednio dobralem ilosc serii i czy się nie zajadę?
Jesli chodzi o pull b jest on ukierunkowany na poprawe podciagania, dltego dalem to jako pierwsze glowne cwiczenie.
W dniu nog zostawić jak jest, czy moze wypychanie na suwnicy zamienić na prostowanie nog na maszynie?
*** ściąganie drążka wyciągu górnego w push to chodzi o ściąganie na triceps.
Dzień 1 push A
dzień 2 pull A
dzień 3 legs A
dzień 4 Free
dzień 5 push B
Dzień 6 pull B
Dzień 7 legs b
...
Od jakich wartości CM zacząć, żeby się za szybko nie wypalić na takim planie i w miarę możliwości progresowac jak najdłużej? Obecnie myślę o progresji liniowej i dokładniu 2.5kg co tydzień, chcoiaz nie wiem czy nie będzie to za dużo. Druga opcja to dokładnie jeden tydzień +1 pow, drugi schodzę o to powtórzenie w dół i dodaje 2.5kg. Co o tym myślicie?
Zmieniony przez - oskar181 w dniu 03/09/2019 16:52:39
Jesli chodzi o pull b jest on ukierunkowany na poprawe podciagania, dltego dalem to jako pierwsze glowne cwiczenie.
W dniu nog zostawić jak jest, czy moze wypychanie na suwnicy zamienić na prostowanie nog na maszynie?
*** ściąganie drążka wyciągu górnego w push to chodzi o ściąganie na triceps.
Dzień 1 push A
dzień 2 pull A
dzień 3 legs A
dzień 4 Free
dzień 5 push B
Dzień 6 pull B
Dzień 7 legs b
...
Od jakich wartości CM zacząć, żeby się za szybko nie wypalić na takim planie i w miarę możliwości progresowac jak najdłużej? Obecnie myślę o progresji liniowej i dokładniu 2.5kg co tydzień, chcoiaz nie wiem czy nie będzie to za dużo. Druga opcja to dokładnie jeden tydzień +1 pow, drugi schodzę o to powtórzenie w dół i dodaje 2.5kg. Co o tym myślicie?

Zmieniony przez - oskar181 w dniu 03/09/2019 16:52:39