Jak mówi stare rumuńskie przysłowie "Jeśli ktoś ci przerwie bój to go skaratuj"
...
Napisał(a)
Chciałbym sie dowiedziec jaki teraz najlepiej opłaca sie kupić pulsometr taki aby starczał do treningu areobowego i HIIT bez zbytecznych bajerow tylko konkretne funkcje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sam mialem taki z allegro za 7 dyszek. Wskazany byl tetno najnizsze tetno najwyzsze liczba spalanych kalorii tetno opytmalne itd.
...
...
Napisał(a)
Heh wlasnie taki mam. Tylko teraz mi siadla bateria i z niego nie korzystam. Aha musisz sie przyzwyczaic do tego paska wokol klatki bo na poczatku cie bedzie troche uwieral i poswiecic tak z 1 h na zaznajomienie sie z instrukcja obslugi.
...
Napisał(a)
czyli ten styka ile robic areoby z rana na pusty żołądek 45minut do 60 styknie chyba i jak to polączyc z HIITem?
...
Napisał(a)
Rozumie ze chcesz zbić troche tłuszczyku 

...
Napisał(a)
dokladnie tak
...
Napisał(a)
Aeroby, prosze bardzo, moga byc na czczo i nie ma potrzeby robic ich wiecej niz 40 minut. Chyba, ze koniecznie chcesz/musisz. Moga byc tez PO treningu silowym, o ile masz sile [ale po dobrym treningu silowym nie bedziesz mial sily na aeroby].
HIIT lepiej robic w dniu, w ktorym nie ma treningu silowego i IMO nie ma sensu w jednym dniu laczyc HIITa i aerobow. HIIT robisz okolo 1 godzine po konkretnym zbilansowanym posilku, nigdy na czczo.
Kluczem do rozlozenia treningow aerobowych i HIIT jest plan trenigow silowych. Robienie wylacznie aerobow i HIIT nie stanowi efektywnej metody odchudzania [w sensie spadku %bf].
HIIT lepiej robic w dniu, w ktorym nie ma treningu silowego i IMO nie ma sensu w jednym dniu laczyc HIITa i aerobow. HIIT robisz okolo 1 godzine po konkretnym zbilansowanym posilku, nigdy na czczo.
Kluczem do rozlozenia treningow aerobowych i HIIT jest plan trenigow silowych. Robienie wylacznie aerobow i HIIT nie stanowi efektywnej metody odchudzania [w sensie spadku %bf].
"Go ahead, make my day..."
...
Napisał(a)
Uka, HIITa można robić 1 godzinę? A ja myślałam, że nie dłużej jak 20 minut.
Czy może być taki "przepis" na HIIT- 30-40 sekund sprintu i 90 sekund w wolniejszym tempie?
Czy może być taki "przepis" na HIIT- 30-40 sekund sprintu i 90 sekund w wolniejszym tempie?
...
Napisał(a)
Spoko thx a HIIT ile ma trwać?
...
Napisał(a)
Nie ma sie go wykonywać ok. 1 h po zjedzonym posiłu który powinien być białkowy. Sam HIIT nie powinien przekraczać 25 min wraz z rozgrzewką.
Polecane artykuły