Zmieniony przez - azizzz w dniu 2019-08-31 22:20:10
...
Napisał(a)
Mam taki problem już od stycznia, że puchnie mi twarz (poliki jak na metanabolu), lekko czerwienieje i robi mi się slabo, chce mi sie spac wtedy. Wszystko to dzieje sie jednoczesnie. Np. Pół dnia spuchniety i pół dni normalny. Regularnie od stycznia codziennie lub co kilka dni przez wiele godzin w ciagu dnia dzieje mi sie to co wyzej napisalem i potem znika. Nie wiem czy ma to jakis zwiazek z tym ale bardzo krotko przed ]pojawieniem sie problemu zacząlem cykl z trenem i enanem. Hematokryt od lutego mam 52 aż do dzis. Zauważylem, że obrzek z twarzy znacznie znika podczas aktywnosci fizycznej, tak jakby może mialo to zwiazek z przepływem krwi. Czy to może byc od wysokiego hematokrytu? Wiem, że mi tutaj nie powiecie co to jest, ale po prostu jak myslicie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moze retencja wody, podczas treningu się wypacasz i one maleją.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły