http://www.sfd.pl/W_Z_O_R_EK_DT...sezon_2018-t1159738.html#post-0
,, VERITAS ODIUM PARIT ,,
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Puchar Polski w Trójboju Siłowym
- Puchar Polski w WL Tarnobrzeg 5 czerwca 2010
- Puchar Polski Strongman - Pojedynek Gigantów, 2 maj 2015 Piła + Konkurs
- Kalendarz wszystkich imprez RAW,EQ w WL,TS - 2017
- Kalendarz innych federacji oraz pozostałych imprez - 2018
- Kalendarz innych federacji oraz pozostałych imprez - 2019
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cytat organizatora z innego tematu.
Zmieniony przez - W Z O R EK w dniu 6/22/2019 10:19:20 PM
mgła86Mam zielone światełko od władz samorządowych oraz od sponsorów, którzy chcą wspomagać moją imprezę w sportach siłowych. Na chwile obecną nie sądzę aby w Polsce było tak bogato jak ja to chcę zrobię. Każdy uczestnik zgłoszony otrzyma:
- medal za udział w zawodach około 9-12 cm odlewany lub laserowo wykonany.
- pakiet startowy koszulka z logo imprezy, suplementy diety firmy 7Nutrition.
- najlepsi puchary i nagrody firmy 7 Nutrition
- każdy zawodnik zostanie wynagrodzony do 6 miejsca a wszyscy uczestnicy otrzymają dyplom
Jeżeli będzie dobra frekwencja a myślę o około 100 zawodników przeznaczę 2 tys zł na nagrody finansowe w open do podziału za dane miejsca.
- wykonam klasyfikacje drużynową
- open służb mundurowych do 6 miejsca
Startujemy na nowym profesjonalny sprzęcie firmy HES. Każdy ma prawo wyboru jaką imprezę wybierze. W 2020 roku przepisuje Puchar na stałe na marzec. Obecnie zakańczam zawody, które odbyły się w Szczecinku do sierpnia biedzie wszystko podane. Szczecinek już wyrobił sobie markę ale idziemy dalej. Jak ja to powiadam Szczecinek jest dla zawodników a nie aby upchać kasę w kieszeń
Pozdrawiam róbcie formę
Zmieniony przez - W Z O R EK w dniu 6/22/2019 10:19:20 PM
...
Napisał(a)
Zmiana terminu z listopada na październik była spowodowana moja sytuacja służbową. Jest to ostateczny termin. Nie będzie już zmian. Z drugiej strony listopad był bardzo obsadzony w różne wielkie imprezy. Myślę, że ten termin wszystkim lepiej wyjdzie. Pytania proszę kierować bezpośrednio do mnie. Numer kontaktowy 501 490 066
...
Napisał(a)
Grzesiu spokojnie. Okreslilem tylko swoje zdanie. Każdego organizatora szanuje, bo jest bardzo ciężko zorganizować zawody Ale na wielu imprezach byłem i było widać, że tylko chodzi o profity. Ja szanuje zawodników i każdy o tym wie.
...
Napisał(a)
mgła86Grzesiu spokojnie. Okreslilem tylko swoje zdanie. Każdego organizatora szanuje, bo jest bardzo ciężko zorganizować zawody Ale na wielu imprezach byłem i było widać, że tylko chodzi o profity. Ja szanuje zawodników i każdy o tym wie.
Też jeździłem po wielu zawodach i powiem że nigdy nie odważyłbym się powiedzieć wprost , że ktoś zrobił imprezę tylko po to żeby zedrzeć z zawodników i zarobić...bo gdyby tak zrobił to taka impreza odbyłaby się tylko raz

To która impreza jest najlepsza , pozostaje w ocenie tylko i wyłącznie zawodników i nawet nie wypada żeby organizator chwalił się swoimi wyczynami.....
Dla każdego są inne priorytety i nie koniecznie są to nagrody .....
...
Napisał(a)
Tylko zastanów się ilu jest sędziów u Ciebie i czy wszystko jest według waszych przepisów a ilu jest u nas przepisy nasze mówią o wadze 2 godz. przed startem i sędziowie się zmieniają a jak widzę na niektórych zawodach to sędziują non stop. Ale ja się nie wtrącam, wiem dużo na te tematy, ale nie ma co dyskutować, nich każdy robi swoje. Jak by to wyglądał jak bym miał tylko z 4 sędziów, to by mi zostało z 10.000 - 15.000 to bym nie narzekał, a jak organizuje to tez staram się jak mogę o zawodników niestety.
Zmieniony przez - gregorterm w dniu 2019-06-22 22:28:58
Zmieniony przez - gregorterm w dniu 2019-06-23 07:00:54
Zmieniony przez - gregorterm w dniu 2019-06-22 22:28:58
Zmieniony przez - gregorterm w dniu 2019-06-23 07:00:54
gregorterm
...
Napisał(a)
Wiem ile to wszystko kosztuje zdrowia oraz organizacyjnie i finansowo. Mój wpis nie dotyczył związkowych imprez. Nie mieszam się w wasze zawody. Byłem tylko raz. Każdy robi wpisowe jakie uważa. Ja sądzę, że jeżeli wpisowe jest powyżej 100 zł każdy zawodnik powinien otrzymać dyplom, pakiet startowy jakąś koszulka... a jeśli budżet pozwoli medal zwykły bo kosztuje grosaowe sprawy a jak jest troszkę więcej pieniążków odlewany. Jechać 400km i nie otrzymać nic to aż głupio moim zdaniem. Dlatego zrobiłem taki wpis. Tyle w temacie. Nie było w tym żadnego chamstwa tylko mój punkt spojrzenia.
1
...
Napisał(a)
mgła86Zmiana terminu z listopada na październik była spowodowana moja sytuacja służbową. Jest to ostateczny termin. Nie będzie już zmian. Z drugiej strony listopad był bardzo obsadzony w różne wielkie imprezy. Myślę, że ten termin wszystkim lepiej wyjdzie. Pytania proszę kierować bezpośrednio do mnie. Numer kontaktowy 501 490 066
Mam nadzieję że aktualny termin 28 września , będzie jednak ostateczny... bo jak na razie co chwilę coś się zmienia ???
...
Napisał(a)
Troszkę zamieszania wyszło. Bardzo przepraszam. Sprawy służbowe. Jest to jedyny możliwy termin w którym mogę wykonać PP. Październik odpadł z powodu pewnych przepisów które obowiązują w WRPF :(
...
Napisał(a)
28 września 2019 roku odbędzie się pierwszy Puchar Polski WRPF w Szczecinku :)
Hala sportowa przy ulicy Jasnej 2 - 78-400 Szczecinek
Waga 8.00 - 9.30 - Start 10.00
Serdecznie wszystkich zapraszam :)
Zmieniony przez - mgła86 w dniu 2019-06-30 21:23:07
Zmieniony przez - W Z O R EK w dniu 6/30/2019 10:03:44 PM
Hala sportowa przy ulicy Jasnej 2 - 78-400 Szczecinek
Waga 8.00 - 9.30 - Start 10.00
Serdecznie wszystkich zapraszam :)
Zmieniony przez - mgła86 w dniu 2019-06-30 21:23:07
Zmieniony przez - W Z O R EK w dniu 6/30/2019 10:03:44 PM
Polecane artykuły