domerNie wiem, czy dobrze rozumiem. Spożywasz 4100 kalorii i nie ma efektów budowania masy mięśniowej? Czy może przy tej kaloryczności coś się już rusza, jak sam stwierdziłeś? Co jest problemem? Słaba regeneracja i odczucie senności?
Wykonujesz regularnie badania hormonalne? Jeżeli tak, to sugeruję wrzucić tutaj ich skany. Przy obecnych środkach, które stosujesz regeneracja powinna być bardzo dobra. Nawet jeżeli być niewiele sypiał. Jeżeli jednak coś jest namieszane w gospodarce hormonalnej, to może być różnie.
Badania Robię regularnie co miesiąc i przeważnie wszystko w widełkach jest.
Kalorii moim zdaniem też jest mega dużo, od dorzucenia deki do teścia i worka ryżu więcej, to w 4 tyg te 2kg złapałem a tera
waga stoi, obwód bica mzoe po 2miechach o 0.2 się zwiększył.
Potrafię spać ok 7-8h bez budzenia się wcześniej, co raz częściej jestem przymulony rano, po pracy zdarza mi się przespać 2h
Na początku masówki to o 13, to prawie biegałem do szatni z taką ilością Energi, niecierpliwiąc się na trening
Teraz jak o 13cnie jestem przymulony i senny to jest ok. Len przed ćwiczeniami, ale po rozgrzewce jestem już rozbudzony. Podejrzewam że pogarsza mi się wrażliwość na wchłanianie wegli