Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
20
Witam, mam 18 l. W maju składam dokumenty w Komendzie Wojewódzkiej Policji. Moje pytanie odnosi się mianowicie, co polecacie, jaki trening, chodzi mi o zwiększenie wydajności organizmu, i przed wszystkim zwiększenie wytrzymałości i siły.
Mogę ćwiczyć w warunkach domowych.
Posiadam aktualnie hantle, 10kg.
Prosił bym o rzetelne odpowiedzi, bardzo zależy mi na dobrym przygotowaniu.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1465
tak jak kolega wyzej napisal w dziale combat masz wszystko. Ogolnie jak jestes w miare wysportowany nie bedziesz mial z tym zadnego problemu. Najgorsze dla mnie byly plotki bo krociak jestem ;P.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
20
Sam przechodziłem w szkole, takie testy sprawnościowe, bo chodzę do klasy policyjnej i takie testy są nam robione na bieżąco. Doskonale wiem i pamiętam jak taki test wygląda, ale za bardzo nie orientuje się, w treningu który pozwoli mi zwiększyć siłę, wydolność organizmu.
Szacuny
2108
Napisanych postów
49893
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
492546
klasa policyjna ? wtf ? szczerze pytam na czym to ma polegac czy to sie rozni ? znajac Polske to moze byc ze wiecej godzin PO i WOS, i WF i j** policyjna ale licze ze cos bardziej konkretnego
Szacuny
605
Napisanych postów
36399
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
297123
Gdzieś czytałem że poznają prawa itp. rzeczy które pomagają się dostać do policji, ale nie wiem o co dokładnie chodzi, chętnie bym się dowiedział bo także planuję takową szkołę w przyszłości.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1465
Sam jestem juz jakis czas po tych testach. Ogolnie kondycja, czyli duzo biegaj i nogi cwicz bo po kozlach musisz tam jeszcze przebiec kawalek to sie czulem jakbym schodzil po schodach w dol :P dlatego, ze sie wogole nie przygotowalem. Czyli biegi i tyraj nogi :)
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
20
W klasie policyjnej przez 3 lata nauki, uczysz się rzeczy, których policjant w Szkole Policji na kursie podstawowym uczy się przez 5,5 miesiąca. Uczestniczymy w różnego rodzaju akcjach zorganizowanych przez Policję, nawet uczestniczyliśmy w przygotowaniach do Euro 2012. Dużo uczymy się prawa karnego, cywilnego, wykroczeń, środki przymusu bezpośredniego, ustawa o Policji, ruch drogowy, samoobrona, zajęcia na strzelnicy, strzelanie z ostrej amunicji, z Walthera P-99